Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je familie fotograaf fotograaf in Amsterdam
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotoshoot gezin Amsterdam? Vergelijk hier alle gezinsfotografen

Wil je een leuke gezinsfoto laten maken in Amsterdam? De formaten van gezinsfotoshoots verschillen flink. Van een klein gezin met broer en zus. Tot je volledige familie waarbij opa's, oma's, neven, nichtjes en papa's, mama's en alle kleinkinderen op de foto gaan. Ook worden vaak huisdieren betrokken als onderdeel van het gezin.

De locatie van de fotoshoot met je gezin bepaalt voor een groot deel de sfeer van de jouw gezinsfoto’s. Het komt voor dat de professionele fotograaf een eigen studio heeft. Het grootste voordeel van een professionele studio is dat de belichting perfect is. Hierdoor krijgen jouw foto’s het professionele uiterlijk dat je thuis niet kunt creëren.

Een nadeel van studiofotografie is dat het soms onnatuurlijk kan overkomen. Dit komt door een standaard achtergrond in combinatie met gemaakte poses. Sommige mensen hebben het geluk dat ze direct mooi op de foto staan. In dat geval is studiofotografie geschikt voor jou. Wanneer je moeite hebt om te ontspannen tijdens een fotoshoot, dan raden wij je aan om te kiezen voor een andere locatie.

Een fotoshoot met je gezin in het bos, aan het strand, in de stad of een andere mooie buitenlocatie zijn populaire keuzes wanneer je niet in een studio foto’s wilt laten maken.

Een buitenlocatie wordt vaak gekoppeld aan een dierbare herinnering. Misschien heb je jouw partner wel ten huwelijk gevraagd op een romantisch strandje ergens in Zeeland? Of heb je een speciaal plekje in het bos waar je graag komt om te ontspannen? Dit soort ideeën zorgen voor een prachtige foto's op jouw persoonlijke locatie.

Ook de setting is een belangrijk onderdeel van de fotoshoot. Sommige gezinnen maken jaarlijks een professionele gezinsfoto. Hierdoor krijgen ze een prachtig beeld van de ontwikkeling van het hele gezin door de jaren heen. In het fotoboek worden de foto’s bewaard inclusief het jaartal en een korte omschrijving.

Veel mensen ervaren spanning wanneer ze een professionele fotoshoot gaan doen. Wij zeggen altijd: blijf jezelf en ontspan. Professionele fotografen zijn dagelijks bezig met fotografie. Daardoor kunnen ze ervoor zorgen dat je heerlijk ontspannen op de foto staat. Focus je daarom op jouw gezin en geniet van het moment!

Familiefotografie in Amsterdam is een dierbaar en persoonlijk moment voor het gezin. Ben je klaar om binnenkort een fotoshoot voor jouw gezin te gaan boeken? Bekijk dan eens het aanbod van Happix. Op onze website kun snel en eenvoudig fotografen vergelijken bij jou in de buurt. Hierdoor vind je altijd een leuke professionele fotograaf geschikt voor jouw fotoshoot.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor de fotoshoot gezin in Amsterdam via Happix?

Fotoshoot gezin Amsterdam? Happix heeft het grootste aanbod van gezin fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou echt een fotoshoot kunnen garanderen bij een professionele gezinsfotograaf in jouw regio. Je ontvangt digitale foto's, bewerkt en in hoge resolutie. Je kan zelf je favorieten selecteren in de online galerij nadat de fotograaf alle foto's heeft geüpload.

Door een professionele fotograaf je gezin leuk op de foto laten zetten? Het aanbod is groot, maar wel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Je hebt heel veel standaard gezinsfoto's, niks mis mee. Als je iets anders/iets unieks wil, dan heeft de fotograaf vaak nog goede tips.

Daar kunnen wij helaas ter plekke niet bij helpen, maar wel in de voorbereiding. Niks is er zo lastig als de juiste kleding tijdens een shoot met meerdere mensen. Het moet bij elkaar passen, maar niet hetzelfde zijn. Daarom hebben wij hieronder 5 tips op een rijtje gezet.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je familie fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen in Amsterdam