Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke dronefotograaf fotograaf in Amsterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Drone fotografie Amsterdam? Vergelijk hier alle drone fotografen

Je kent ze wel: die prachtige foto’s uit de lucht. De kans is groot dat deze door een drone zijn gemaakt. Drone fotografie is namelijk enorm in opkomst. Deze toegankelijke vorm van luchtfotografie is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan luchtfotografie.

Hierbij heb je namelijk alleen een fotograaf met de juiste apparatuur en expertise nodig om tot die perfecte drone fotos te komen. In tegenstelling tot dure vliegtuigen, piloten, vergunningen en fotografen. Het project heeft daarom minder regelwerk nodig en is flexibeler.

Met deze kleine vliegmachines krijgt men opeens toegang tot unieke locaties en bijzondere perspectieven. Tegenwoordig zijn drones makkelijk te verkrijgen, maar ermee te vliegen, en zeker er mee fotograferen of filmen vanuit de lucht, is een ander verhaal.

Toen drones net voor het grote publiek beschikbaar waren, was het heel makkelijk om indruk te maken op social media met foto's en video's. Door simpelweg honderden meters omhoog te vliegen, kon je al een hele andere wereld laten zien en hierdoor waren de beelden al snel spectaculair. 

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen een drone heeft en moet de foto- of videograaf wat meer uit de kast halen om indrukwekkende foto's te maken. Wil je dat jouw foto's echt tussen de rest uitspringen? Denk er dan over na om professionele drone beelden te laten maken door een professionele fotograaf.

Bij dronefotografie in Amsterdam moet je bijvoorbeeld ook rekening houden met no-fly zones. Je kunt op deze kaart zien waar de drone no-fly zones zich bevinden en waar je dus wel of niet mag vliegen. Een groot voordeel van een drone fotograaf huren: ze hebben vaak de benodigde certificaten en mogen daarom alsnog binnen no-fly zones vliegen.

Maak vooraf een moodboard met vergelijkbare foto's qua belichting of setting. Op deze manier ben je goed voorbereid en heeft de fotograaf een duidelijk beeld van jouw wensen. Bespreek je ideeën vooraf goed met de fotograaf. Deze ervaren drone piloten kunnen je veel advies geven. Hierbij kun je denken aan juiste invalshoek, locatie of tijd van de fotoshoot.

Meest gekozen fotografen in Amsterdam

Op zoek naar een drone fotograaf in Amsterdam?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste dronefoto’s garandeert bij een professionele drone fotograaf in de buurt van Amsterdam. Kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties.

Je hebt snel je top drie op een rijtje, door Drone fotografie, locatie Amsterdam en gewenste fotoshoot in te voeren. Happix toont jou elke professionele dronefotograaf in de buurt van Amsterdam. De fotografen kun je vergelijken op portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd, persoonlijke teksten en tarieven.

Laat je inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! Kom je er niet aan uit? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over drone fotografie in Amsterdam

Wat kost een drone fotograaf in Amsterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een drone fotograaf in Amsterdam zijn gemiddeld €525,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een professionele dronefoto in Amsterdam laten maken?

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen een drone heeft en dus moet je meer uit de kast halen om indrukwekkende foto's te maken. Wil je dat jouw foto's echt tussen de rest uitspringen? Laat dan professionele drone beelden maken door een drone fotograaf.

Hoe werkt een drone fotoshoot in Amsterdam?

Bij dronefotografie in Amsterdam moet je rekening houden met no-fly zones. Een groot voordeel van een drone fotograaf huren: ze hebben vrijwel altijd de benodigde certificaten en mogen daarom alsnog binnen no-fly zones vliegen.

Wie is de beste drone fotograaf in Amsterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van drone fotografen in Amsterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type drone foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je dronefotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook