De werkweek zit er weer bijna op en dan kan iedereen wel een verzetje gebruiken. Lachen is erg gezond dus moet je zeker eens naar deze 10 grappige kinderfoto’s kijken, die ongetwijfeld een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Het internet staat vol met leuke, grappige dingen waaronder veel grappige foto’s en plaatjes. Leuk om even op te zoeken als je je verveeld of als je eventjes opgevrolijkt wilt worden. Eigenlijk zijn er twee soorten grappige foto’s: de foto’s waarbij het de bedoeling is om ze grappig te laten lijken en de foto’s waarbij dit ‘per ongeluk’ gebeurt (spontaan). Vaak zijn die laatste grappige foto’s het leukst.

Hier volgen een aantal foto's die ons eraan herinneren dat het hebben van kinderen enorm veel inspanning en verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar ook heel veel lol.

Wil je zelf ook zulke grappige foto’s laten maken?

Bekijk dan deze 3 leuke ideeën voor een kinderfotoshoot. Happix heeft het grootste aanbod van kinderfotografen in heel Nederland en de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. 

Kinder fotografie is echt een vak apart. De fotograaf moet zich goed in deze specifieke doelgroep weten te verplaatsen en aanvoelen wat nodig is voor een succesvolle fotosessie. Humor en speelsheid spelen een belangrijke rol in de kinderfotografie. De fotoshoot moet vooral een onvergetelijke en leuke ervaring zijn, voor de kinderen en voor jou!

De fotoshoot kan onderdeel zijn van een kinderfeestje, een familiedag of een dagje speeltuin. De kinderfotograaf weet precies welke attributen goed werken om de kinderen op hun gemak te laten voelen. In een goede en ontspannen sfeer komen bij een professionele kinderfotograaf de knappe plaatjes vanzelf. Hieronder alvast wat tips om jouw fotoshoot voor te bereiden.

Tips voor kinderfotografie

  • Doe zelf vooral lekker gek mee om je kind in de stemming te krijgen en die schaterlachjes uit te lokken.
  • Een goede kindershoot hoeft niet per se op dezelfde dag te lukken, het vereist geduld. 
  • Geef de fotoshoot vorm samen met je kind en de fotograaf. Zij komen vaak ook met ideeën die zij uit willen voeren!
  • Forceer je kind niet om te lachen op foto’s, want oprechte schaterlachjes zijn veel mooier
  • Chanteer je kind nooit met snoepjes of cadeautjes, geef liever een compliment als het goed gedaan hebben.