Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je luchtfotograaf fotograaf
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Luchtfoto's? Vergelijk hier alle luchtfotografen

Luchtfotografie, oftewel het vastleggen van beelden vanuit de lucht, is een bijzondere manier om Nederland te verkennen en de schoonheid van ons land in al haar glorie vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar een uniek perspectief voor jouw project, bedrijf of persoonlijke herinneringen, luchtfoto's bieden een buitengewone kijk op ons Nederlandse landschap.

Luchtfotografie is het maken van foto's vanaf grote hoogte, vaak vanuit vliegtuigen, helikopters, drones of luchtballonnen. Deze beelden onthullen landschappen, steden en locaties vanuit een verrassend oogpunt. Lucht foto's kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, variërend van commerciële projecten tot artistieke expressie en documentatie van veranderingen in het landschap.

Als bedrijfseigenaar kun je luchtfoto's gebruiken voor marketing- en reclamedoeleinden, om je locatie te laten zien, of om vastgoed te presenteren. Als particulier kun je luchtfoto's laten maken van jouw huis, tuin, of favoriete vakantieplek. Luchtfoto's kunnen ook van onschatbare waarde zijn voor stedenbouwkundigen, ecologen en andere professionals die veranderingen in het landschap willen bestuderen.

Een ervaren luchtfotograaf is essentieel om prachtige luchtfoto's te maken. Ze hebben niet alleen de technische kennis en vaardigheden om vanuit de lucht te werken, maar ook de artistieke visie om beelden te creëren die emotie en impact overbrengen.

Dankzij de flinke innovaties in drone camera en stabilisatie is luchtfoto's laten maken gemakkelijker dan ooit. Drones bieden een betaalbare en flexibele optie voor luchtfotografie, en je kunt vaak snel over je foto's beschikken.

Lang niet alles kan echter goed gefotografeerd worden met een drone. Een professionele camera heeft veel meer mogelijkheden om goede foto’s te maken dan een drone. Zo kun je denken aan een andere witbalans, zoom, belichting, hoge resolutie en contrast van de foto

Meest gekozen fotoshoots

Vind je luchtfotograaf via Happix

Wil je een luchtfoto in Nederland laten maken? Happix heeft het grootste aanbod van luchtfotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw buurt.

Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om de juiste fotograaf te vinden, want het moet echt aansluiten bij jouw stijl en wensen. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt om alle 1575+ professionele fotografen te vergelijken. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

3 snelle tips voor luchtfotografie

  • Bedenk samen met de luchtfotograaf een gunstige tijd, zodat er geen schaduwen ontstaan.
  • Voer daarnaast de vlucht alleen uit als het weer absoluut perfect is.
  • Vliegen is te duur voor middelmatige kwaliteit.

De fotografen in jouw regio hebben nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Het resultaat wordt hoe dan ook de moeite waard!

Wat kost een lucht fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een lucht fotograaf zijn gemiddeld €800,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je luchtfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen