Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een vriendinnen fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je vriendinnen fotoshoot

Waar hecht je de meeste waarde aan bij een fotoshoot met vriendinnen? Hoe wil je jullie vriendschap het liefst vereeuwigen? Spontaniteit en gezelligheid maken een vriendinnen fotoshoot een fantastische ervaring. Een leuk dagje uit met de hele groep waar je mooie herinneringen aan overhoudt. 

Een vriendinnen fotoshoot is, zoals de naam aan suggereert, een fotoshoot die je samen met je vriendinnen doet. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je beste vriendin op de foto te gaan, of juist met de hele vriendinnengroep! 

Of je nu jarig bent, gaat trouwen, een vriendin verrast of gewoon een leuke middag wilt hebben met je vriendinnen: spontaniteit en gezelligheid zijn de drijfveer van de fotograaf om jullie op een super leuke manier vast te leggen.

Heb je nog nooit een fotoshoot gedaan met je beste vriendinnen en vind je het spannend? Probeer dan juist niet aan de camera te denken. Wanneer jullie tijdens de fotoshoot lachen en genieten, kan de fotograaf daar perfect gebruik van maken. 

Dan merk je vanzelf dat jullie helemaal loskomt en dat een vriendinnen fotoshoot een geweldige ervaring is. De fotograaf helpt hier ook regelmatig aan mee. Jullie krijgen dan korte vragen of kleine opdrachtjes die jullie op gang kunnen helpen.

Het verschilt natuurlijk per persoon hoe je je voelt wanneer er een camera op je gericht is. Maak je dus vooral niet druk wanneer een aantal van je andere vriendinnen zich sneller comfortabeler voelen. Leuke foto’s, mooie foto’s en spontane foto’s zijn het beste wanneer jullie je allemaal op je gemak voelen!

Vaak kun je bij vriendinnenshoots zelfs kiezen voor een visagist die jullie make-up doet bij de shoot. Wat is er nu leuker dan van tevoren mooi opgemaakt te worden in de stijl die bij jullie shoot past? Jullie stralen en de foto’s stralen!

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je fotoshoot met vriendinnen via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen die een fotoshoot met vriendinnen houden. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Niet alleen garanderen wij jou een fotoshoot, maar ook een goede shoot. Zo hebben wij negen garanties opgesteld.

Het kiezen van de fotograaf die bij jou past kan nogal lastig zijn met al die keuze, daarom hebben wij de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Stel jouw instellingen in en maak het kiezen echt gemakkelijk! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Er zijn meerdere manieren om een vriendinnen fotoshoot in te steken. Je kunt er bijvoorbeeld een geheel dagje weg van maken en daar een reportage van maken, je kunt de studio in (kan elk moment in het jaar) of juist lekker naar buiten en jullie favoriete plekjes opzoeken. Eén ding is zeker: je dag wordt een stuk gezelliger met mooie foto’s als eindresultaat. Hier vind je tips om jouw fotoshoot met vriendinnen te laten slagen!

Laat je ook is inspireren door onze blogs of zoek extra informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een vriendinnen fotoshoot!

5 tips voor jouw vriendinnen fotoshoot

  • Bedenk van tevoren of je een thema wilt doorvoeren in de foto's, dit kan erg leuk zijn.
  • Stem je kleding op elkaar af, ga niet voor drukke printjes. Basic kleding komt vaak mooier uit.
  • Bedenk of jullie zelf jullie haar en make-up willen doen of dit laten doen door een kapper/visagist.
  • Willen jullie de fotoshoot buiten, op locatie of in een fotostudio doen?
  • Regel leuke attributen die voor jullie vriendschap staan.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een vriendinnen fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen