Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Familie, Groep & Dier

Verfijn je keuze

Fotoshoot vriendinnen

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je vriendinnen fotoshoot


Waar hecht je de meeste waarde aan bij een fotoshoot met vriendinnen? Hoe wil je jullie vriendschap het liefst vereeuwigen? Spontaniteit en gezelligheid maken een vriendinnen fotoshoot een fantastische ervaring. Een leuk dagje uit met de hele groep waar je mooie herinneringen aan overhoudt.

Een vriendinnen fotoshoot is, zoals de naam aan suggereert, een fotoshoot die je samen met je vriendinnen doet. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je beste vriendin op de foto te gaan, of juist met de hele vriendinnengroep! Of je nu jarig bent, gaat trouwen, een vriendin verrast of gewoon een leuke middag wilt hebben met je vriendinnen: spontaniteit en gezelligheid zijn de drijfveer van de fotograaf om jullie op een super leuke manier vast te leggen.

Heb je nog nooit een fotoshoot gedaan met je beste vriendinnen en vind je het spannend? Probeer dan juist niet aan de camera te denken. Wanneer jullie tijdens de fotoshoot lachen en genieten, kan de fotograaf daar perfect gebruik van maken. Dan merk je vanzelf dat jullie helemaal loskomt en dat een vriendinnenfotoshoot een geweldige ervaring is. De fotograaf helpt hier ook regelmatig aan mee. Jullie krijgen dan korte vragen of kleine opdrachtjes die jullie op gang kunnen helpen.

Het verschilt natuurlijk per persoon hoe je je voelt wanneer er een camera op je gericht is. Maak je dus vooral niet druk wanneer een aantal van je andere vriendinnen zich sneller comfortabeler voelen. Leuke foto’s, mooie foto’s en spontane foto’s zijn het beste wanneer jullie je allemaal op je gemak voelen!

Vaak kun je bij vriendinnenshoots zelfs kiezen voor een visagist die jullie make-up doet bij de shoot. Wat is er nu leuker dan van tevoren mooi opgemaakt te worden in de stijl die bij jullie shoot past? Jullie stralen en de foto’s stralen!


Meest gekozen fotografen:

Vriendinnen fotoshoot

In Alkmaar

Al voor €200

Fotograaf Shauni

16 reviews

Vriendinnen fotoshoot

In Ijsselstein

Al voor €65

Fotograaf Oni

9 reviews

Vriendinnen fotoshoot

In Stampersgat

Al voor €79

Fotograaf Conny

4 reviews

Vriendinnen fotoshoot

In Drogteropslagen

Al voor €45

Fotograaf Kim

1 review

Vriendinnen fotoshoot

In Naaldwijk

Al voor €90

Fotograaf Henk

4 reviews

Vriendinnen fotoshoot

In Gemert

Al voor €45

Fotograaf Marlon

2 reviews


Waarom kiezen voor je fotoshoot met vriendinnen via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen die een fotoshoot met vriendinnen houden. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Niet alleen garanderen wij jou een fotoshoot, maar ook een goede shoot. Zo hebben wij negen garanties opgesteld. Het kiezen van de fotograaf die bij jou past kan nogal lastig zijn met al die keuze, daarom hebben wij de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Stel jouw instellingen in en maak het kiezen echt gemakkelijk! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. 

Er zijn meerdere manieren om een vriendinnen fotoshoot in te steken. Je kunt er bijvoorbeeld een geheel dagje weg van maken en daar een reportage van maken, je kunt de studio in (kan elk moment in het jaar) of juist lekker naar buiten en jullie favoriete plekjes opzoeken. Één ding is zeker: je dag wordt een stuk gezelliger met mooie foto’s als eindresultaat. Hier vind je tips om jouw fotoshoot met vriendinnen te laten slagen!

5 tips voor jouw fotoshoot met vriendinnen

  • Bedenk van tevoren of je een thema wilt doorvoeren in de foto's, dit kan erg leuk zijn.
  • Stem je kleding op elkaar af, ga niet voor drukke printjes. Basic kleding komt vaak mooier uit.
  • Bedenk of jullie zelf jullie haar en make-up willen doen of dit laten doen door een kapper/visagist.
  • Willen jullie de fotoshoot buiten, op locatie of in een fotostudio doen?
  • Regel leuke attributen die voor jullie vriendschap staan.

Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.