Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke vastgoedfotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Alles wat je wilt weten over je vastgoed fotograaf

Is het tijd voor een nieuwe woning en ben je klaar voor een volgende stap in je leven? Of wil jij potentiële kopers of huurders laten zien wat ze kunnen verwachten? Met een professionele fotograaf kun jij zowel de binnen- als buitenkant mooi in kaart brengen. 

Laat mensen de sfeer en geschiedenis proeven van de woning, zodat zij nog een beter beeld krijgen van de woning. Of dit nu een bedrijfspand, koopwoning, monument of huurhuis is maakt niet uit. Iedereen zwicht bij goede foto’s!

Vastgoed fotografie is een vorm van fotografie waarbij de foto’s gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van de verkoop van een huis, voor het opmaken van een flyer of het tentoonstellen van je vastgoed. De sfeer van zowel binnen- als buitenshuis worden subliem op de foto’s weergegeven, zodat dit direct aanspreekt.

Jouw wensen staat centraal. Wil je alleen interieurfoto’s hebben of toch liever het hele pakket? De foto’s bewerkt of volledig naturel? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met je vastgoedfotograaf het eindresultaat.

Een professionele vastgoed fotograaf heeft een betere kijk op welke ruimtes er vanuit welke hoek er het beste uitkomen op de foto, maar jij weet alle hoekjes en gaatjes te vinden. Maak daar gebruik van en bundel jullie krachten. Communiceer naar de fotograaf en geef duidelijk aan wat je wel en wat je niet gefotografeerd wilt hebben.

Zorg er voor dat je aanwezig bent tijdens de eerste fotoshoot. Dan kan je nog meekijken met de eerste foto’s en kun je aanwijzingen geven. Hierdoor kun je voorkomen dat de volledige fotoshoot is uitgevoerd maar dat je toch niet helemaal tevreden bent over het resultaat.

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je vastgoed fotograaf via Happix?

Zoek je een fotograaf voor vastgoed foto's? Wij hebben het grootste aanbod van vastgoed fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een alleen interieur of exterieur of het samenstellen van complete reportage, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Dus op zoek naar fotografie vastgoed? Vul je locatie in en kies vastgoed fotografie. Happix toont jou elke fotograaf in je omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op de prijzen vastgoedfotografie, hun portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

5 tips voor vastgoedfotografie

  • Zorg voor zo min mogelijk storende elementen. Ruim goed uit en haal onnodige meubels en accessoires weg.
  • Heb je oude meubels? Een plaid of likje verf doen veel goeds.
  • Zet de meubels een klein stukje van de muur af, zo oogt de ruimte groter.
  • Zorg dat elke kamer een functie heeft. Maak van je rommelhok bijvoorbeeld een logeerkamer.
  • Leg je mooiste servies op tafel en zorg voor verse bloemen op verschillende plekken.

Laat je verder inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de vastgoedfotografie en tips om je vastgoed sneller te verkopen.

Veelgestelde vragen over vastgoed fotografie

Wat kost een vastgoed fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een vastgoed fotograaf zijn gemiddeld €300,-. Wil je alleen buiten en 1 of 2 ruimtes binnen vastleggen? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €200,-. Wil je juist buiten en 5 of 6 ruimtes binnen of meer vastleggen? Dan valt het tarief wat hoger uit. Bekijk hier de tarieven van de top 10 vastgoed fotografen!

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €650,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is vastgoed fotografie?

Vastgoed fotografie foto’s kunnen gebruikt worden ter ondersteuning van de verkoop van een huis, voor het opmaken van een flyer of het tentoonstellen van je vastgoed. De sfeer van zowel binnen- als buitenshuis wordt zo aantrekkelijk mogelijk vastgelegd.

Hoe vastgoed fotograferen?

Wil je alleen interieurfoto’s hebben of toch liever het hele pakket? De foto’s bewerkt of volledig naturel? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met je vastgoedfotograaf het eindresultaat. Geef aan wat je wel en wat je niet gefotografeerd wilt hebben. Bekijk hier onze tips voor het verkopen van vastgoed.

Waarom een vastgoed foto laten maken?

Is het tijd voor een nieuwe woning en ben je klaar voor een volgende stap in je leven? Of wil jij potentiële kopers of huurders laten zien wat ze kunnen verwachten? Met een professionele fotograaf kun jij zowel de binnen- als buitenkant mooi in kaart brengen.

Wie is de beste vastgoed fotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type vastgoedfoto's maakt dat jij zoekt. Bekijk hier de top 10 vastgoed fotografen!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je vastgoedfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots