Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een vastgoedfotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over je vastgoed fotograaf

Is het tijd voor een nieuwe woning en ben je klaar voor een volgende stap in je leven? Of wil jij potentiële huurders laten zien wat ze kunnen verwachten? Met de vastgoed fotografen die Happix rijk is, kun jij zowel de binnen- als buitenkant mooi in kaart brengen. 

Laat mensen de sfeer en geschiedenis proeven van de woning, zodat zij nog een beter beeld krijgen van de woning. Of dit nu een bedrijfspand, koopwoning, monument of huurhuis is maakt niet uit. Iedereen zwicht bij goede foto’s!

Vastgoedfotografie is een vorm van fotografie waarbij de foto’s gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van de verkoop van een huis, voor het opmaken van een flyer en het tentoonstellen van je vastgoed. De sfeer van zowel binnen- als buitenshuis worden subliem op de foto’s weergegeven, zodat dit direct aanspreekt. Dit is tegenwoordig onmisbaar bij de verkoop van een pand of huis.

Jouw wensen staat centraal. Wil je alleen interieurfoto’s hebben of toch liever het hele pakket? De foto’s bewerkt of volledig naturel? De opties zijn eindeloos en jij bepaalt samen met de fotograaf het eindresultaat.

Een professionele vastgoed fotograaf heeft een betere kijk op welke ruimtes er vanuit welke hoek er het beste uitkomen op de foto, maar jij weet alle hoekjes en gaatjes te vinden. Maak daar gebruik van en bundel jullie krachten. Communiceer naar de fotograaf en geef duidelijk aan wat je wel en wat je niet gefotografeerd wilt hebben.

Zorg er wel voor dat je aanwezig bent tijdens de eerste fotoshoot. Dan kan je nog meekijken met de eerste foto’s en kun je aanwijzingen geven. Hierdoor kun je voorkomen dat de volledige fotoshoot is uitgevoerd maar dat je toch niet helemaal tevreden bent over het resultaat.

Ben je op zoek naar een vastgoedrapportage? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een alleen interieur of exterieur of het samenstellen van complete reportage, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Meest gekozen fotoshoots

5 tips voor vastgoedfotografie

  • Zorg voor zo min mogelijk storende elementen. Ruim goed uit en haal onnodige meubels en accessoires weg.
  • Heb je oude meubels? Een plaid of likje verf doen veel goeds.
  • Zet de meubels een klein stukje van de muur af, zo oogt de ruimte groter.
  • Zorg dat elke kamer een functie heeft. Maak van je rommelhok bijvoorbeeld een logeerkamer.
  • Leg je mooiste servies op tafel en zorg voor verse bloemen op verschillende plekken.

Waarom kiezen voor je vastgoed fotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van vastgoed fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken.

Laat je bijvoorbeeld is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de vastgoedfotografie en de beste tips en tricks voor een goede fotoshoot!

Hoe werkt het? Vul je locatie in en kies vastgoedfotografie. Happix toont jou elke fotograaf in je omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een vastgoedfotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen