Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Den Haag
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Den Haag

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Den Haag? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. We vroegen fotograaf Marcel om een mooie inkijk in Den haag te geven. Hij vertelde het volgende over zijn favoriete stad:

“In de top 10 van meest bezongen steden staat New York waarschijnlijk bovenaan. Maar Den Haag verdient zeker een plek in de top 10! “Oh oh, Den Haag”, van Harry Klorkestein, is misschien wel de meest bekende hit die in aanmerking komt voor een top 10 notering. 

In dit liedje worden alle hoogtepunten bezongen die Den Haag te bieden heeft. Ja, zelfs Coldplay heeft tijdens het concert op het Malieveld in 2015 het nummer gespeeld! Maar ja, dit liedje is al weer 20 jaar oud en sindsdien is Den Haag behoorlijk veranderd. 

Den Haag bruist als nooit tevoren en heeft inmiddels een enorme aantrekkingskracht op fotografen. De unieke skyline, die je overigens het best ziet vanaf de Hofvijver, is inmiddels een soort handelsmerk geworden. Super om mooie portretfoto’s vast te leggen.

Het Strijkijzer, de Twee Tieten en het IJspaleis zijn begrippen geworden, want Hagenezen houden er van om hun cultureel erfgoed passende bijnamen te geven. Loop je vanaf de Hofvijver iets verder, de kom je op misschien wel het mooiste plein van Europa! Het Lange Voorhout. 

Iedere zondag is er in de zomermaanden een prachtige antiekmarkt. En als je geen zin meer hebt om te lopen, dan plof je gewoon neer op een van de honderden terrassen. Lekker mensen kijken en (stiekem) op de foto zetten. Je kan er een dag mee vullen.

Hotel des Indes, het Mauritshuis, De Gevangenpoort, Het Binnenhof en het Vredespaleis zijn wellicht de meest bekende fotospots. Maar vergeet vooral niet om een keer de Zeeheldenwijk in te lopen. Met stip is dit een van de meest trendy buurten van Den Haag. Kleine winkeltjes, intieme restaurantjes, prachtige panden en heerlijke straatje typeert deze buurt. Voor een fotograaf reden genoeg om een geheugenkaartje vol te schieten. 

En als je voeten pijn gaan doen van het lopen en je camera te zwaar wordt om je nek, dan zijn de Paleistuinen een mooie plek om even helemaal Zen te worden. Dit prachtige park achter Paleis Noordeinde is voor de natuurfotograaf de kans om een van de vele vogels te fotograferen.

Den Haag is voor iedereen “the place to be”. Of je nu houdt van cultuur of natuur, Den Haag heeft het. Het is de stad waar je de premier nog gewoon tegen het lijf loopt.  Waar zeven dagen per week de winkels open zijn, zodat er altijd iets te beleven is.”

Alle fotografen in de regio van Den Haag weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Den Haag en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Den Haag wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Den Haag

Vind de fotograaf in Den Haag die bij jou past

Het maakt niet uit of je een trouwfotograaf in Den Haag, portretfotograaf in Den Haag, zwangerschapsfotografie in Den Haag, loveshoot in Den Haag of familiefotografie in Den Haag zoekt. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Den Haag in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Den Haag? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken