Een fotograaf in Den Haag boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Den Haag boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Den Haag


Bruids fotoshoot

In Den-haag

Al voor €599

Fotograaf James

Newborn & Baby fotoshoot

In Den-haag

Al voor €175

Fotograaf Rebecca

Bruids fotoshoot

In Den-haag

Al voor €495

Fotograaf Henry

Portret fotoshoot

In Den-haag

Al voor €160

Fotograaf Gerard

Bruids fotoshoot

In Den Haag

Al voor €575

Fotograaf Didier

6 reviews

Lucht fotoshoot

In Den-haag

Al voor €676

Fotograaf Jorrit

In de top 10 van meest bezongen steden staat New York waarschijnlijk bovenaan. Maar Den Haag verdient zeker een plek in de top 10! “Oh oh, Den Haag”, van Harry Klorkestein, is misschien wel de meest bekende hit die in aanmerking komt voor een top 10 notering. In dit liedje worden alle hoogtepunten bezongen die Den Haag te bieden heeft. Ja, zelfs Coldplay heeft tijdens het concert op het Malieveld in 2015 het nummer gespeeld! Maar ja, dit liedje is al weer 20 jaar oud en sindsdien is Den Haag behoorlijk veranderd. Want Den Haag bruist als nooit te voren en heeft inmiddels een enorme aantrekkingskracht op fotografen. De unieke skyline, die je overigens het best ziet vanaf de Hofvijver, is inmiddels een soort handelsmerk geworden. Het Strijkijzer, de Twee Tieten en het IJspaleis zijn begrippen geworden, want Hagenezen houden er van om hun cultureel erfgoed passende bijnamen te geven. Loop je vanaf de Hofvijver iets verder, de kom je op misschien wel het mooiste plein van Europa! Het Lange Voorhout. Iedere zondag is er in de zomermaanden een prachtige antiekmarkt. En als je geen zin meer hebt om te lopen, dan plof je gewoon neer op een van de honderden terrassen. Lekker mensen kijken en (stiekem) op de foto zetten. Je kan er een dag mee vullen.

Hotel des Indes, het Mauritshuis, De Gevangenpoort, Het Binnenhof en het Vredespaleis zijn wellicht de meest bekende fotospots. Maar vergeet vooral niet om een keer de Zeeheldenwijk in te lopen. Met stip is dit een van de meest trendy buurten van Den Haag. Kleine winkeltjes, intieme restaurantjes, prachtige panden en heerlijke straatje typeert deze buurt. Voor een fotograaf reden genoeg om een geheugenkaartje vol te schieten. En als je voeten pijn gaan doen van het lopen en je camera te zwaar wordt om je nek, dan zijn de Paleistuinen een mooie plek om even helemaal Zen te worden. Dit prachtige park achter Paleis Noordeinde is voor de natuurfotograaf de kans om een van de vele vogels te fotograferen.

Den Haag is voor iedere fotograaf “the place to be”. Of je nu houdt van cultuur of natuur, Den Haag heeft het. Het is de stad waar je de premier nog gewoon tegen het lijf loopt.  Waar zeven dagen per week de winkels open zijn, zodat er altijd iets te beleven is.

Het is nu aan Marco Borsato, die overigens ook gek is van fotografie, om er nog een mooi lied van te maken…

Deze mooie inkijk in Den Haag is met liefde geschreven door fotograaf Marcel! Hij maakt onder andere kinder-, bruids-, portret- en familiefoto's. Klik hier om contact met Marcel op te nemen. 


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.