Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Den Haag
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Den Haag? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Den Haag? Benieuwd naar wat een fotograaf in Den Haag kost? Vergelijk direct alle fotografen en hun tarieven of lees er hier meer over.

We vroegen fotograaf Marcel om een mooie inkijk in Den Haag te geven. Hij vertelde het volgende over zijn favoriete stad:

“In de top 10 van meest bezongen steden staat New York waarschijnlijk bovenaan. Maar Den Haag verdient zeker een plek in de top 10! “Oh oh, Den Haag”, van Harry Klorkestein, is misschien wel de meest bekende hit die in aanmerking komt voor een top 10 notering.

In dit liedje worden alle hoogtepunten bezongen die Den Haag te bieden heeft. Ja, zelfs Coldplay heeft tijdens het concert op het Malieveld in 2015 het nummer gespeeld! Maar ja, dit liedje is al weer 20 jaar oud en sindsdien is Den Haag behoorlijk veranderd. 

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Den Haag

Wat zijn leuke fotolocaties in Den Haag. Den Haag bruist als nooit tevoren en heeft inmiddels een enorme aantrekkingskracht op fotografen. De unieke skyline, die je overigens het best ziet vanaf de Hofvijver, is inmiddels een soort handelsmerk geworden. Super om mooie portretfoto’s vast te leggen.

Het Strijkijzer, de Twee Tieten en het IJspaleis zijn begrippen geworden, want Hagenezen houden er van om hun cultureel erfgoed passende bijnamen te geven. Loop je vanaf de Hofvijver iets verder, de kom je op misschien wel het mooiste plein van Europa! Het Lange Voorhout.

Iedere zondag is er in de zomermaanden een prachtige antiekmarkt. En als je geen zin meer hebt om te lopen, dan plof je gewoon neer op een van de honderden terrassen. Lekker mensen kijken en (stiekem) op de foto zetten. Je kan er een dag mee vullen.

Hotel des Indes, het Mauritshuis, De Gevangenpoort, Het Binnenhof en het Vredespaleis zijn wellicht de meest bekende fotospots. Maar vergeet vooral niet om een keer de Zeeheldenwijk in te lopen. Met stip is dit een van de meest trendy buurten van Den Haag. Kleine winkeltjes, intieme restaurantjes, prachtige panden en heerlijke straatje typeert deze buurt. Voor een fotograaf reden genoeg om een geheugenkaartje vol te schieten. 

En als je voeten pijn gaan doen van het lopen en je camera te zwaar wordt om je nek, dan zijn de Paleistuinen een mooie plek om even helemaal Zen te worden. Dit prachtige park achter Paleis Noordeinde is voor de natuurfotograaf de kans om een van de vele vogels te fotograferen.

Den Haag is voor iedereen “the place to be”. Of je nu houdt van cultuur of natuur, Den Haag heeft het. Het is de stad waar je de premier nog gewoon tegen het lijf loopt.  Waar zeven dagen per week de winkels open zijn, zodat er altijd iets te beleven is.”

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Den Haag en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Den Haag wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Den Haag

Vind de fotograaf in Den Haag die bij jou past

Fotograaf Den Haag? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een nieuwe portretfoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Den Haag in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Den Haag en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Den Haag of kies je eigen soort fotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Den Haag.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Den Haag weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Den Haag te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Den Haag

Wat kost een fotograaf in Den Haag?

De prijs van je fotoshoot in Den Haag hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Den Haag kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees hier meer over de tarieven van professionele fotografen.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Den Haag: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Den Haag: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Den Haag: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Den Haag via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Hoe vind ik mijn fotograaf in Den Haag?

Kies Den Haag als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Den Haag die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wie is de beste fotograaf in Den Haag?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Den Haag is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt! Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Den Haag of kies je eigen soort fotografie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken