Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke groepsfotograaf fotograaf in Den Haag
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Groepsfoto Den Haag? Vergelijk hier alle groepsfotografen

Een groepsportret is een fotoshoot waarbij minimaal vijf personen gefotografeerd worden. Dit kunnen zowel vrienden, familie, kennissen als collega’s zijn. Een foto van de groep maken is vaak een gezellige gebeurtenis met zowel serieuze als grappige poses.

Vaak is het fotoshoot met vrienden, een fotoshoot met zussen of een grotere groep. Dan is een grappige groepsfoto maken altijd een uitdaging. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een grote groep op de foto te zetten. Een professionele fotograaf is dan de uitkomst die het van je over kan nemen.

Iedereen wil mooi op deze groepsfoto staan. Dit vereist vaardigheden, geduld, duidelijke aanwijzingen en wat voorbereiding. Zo krijg je een perfect resultaat waar je jaren later nog op terug kan kijken.

Groepsportretten worden vaak buiten gemaakt, vanwege de ruimte. Laat je vooral niet beperken. Als de ruimte ervoor bestaat, kan de shoot net zo goed binnen plaats vinden. Het is ook leuk om een foto te laten maken van iedereen naast elkaar.

Houd er wel goed rekening mee dat de hele groep op de foto moet en dat de achtergrond niet te afleidend is. Het beste is bijvoorbeeld een muur zonder kleur of patronen. Wanneer je een hele grote groep hebt, kun je het beste al nadenken over de plaatsen waar iedereen ongeveer gaat staan.

Om geen onenigheid tijdens de shoot te hebben, is het verstandig om dit van te voren duidelijk af te spreken en te communiceren. Zo weet iedereen wat hij of zij aan moet en wat ze kunnen verwachten.

Er wordt meegedacht wat voor kleding, locatie, poses, accessoires en beeldende kunsten er gebruikt kunnen worden. De fotograaf die de foto maakt heeft vast ideeën die zullen aansluiten op die van jou.

Meest gekozen fotografen in Den Haag

Op zoek naar een groepsfotograaf in Den Haag?

Wil je een leuke groepsfoto laten maken in Den Haag? Groepsfoto’s laten maken is niet alleen heel gezellig en leuk om te doen, maar het levert ook nog eens mooie herinneringen op.

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een groepsfotoshoot kunnen garanderen door een professionele fotograaf in jouw regio.

Kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. Je hebt snel je top drie op een rijtje door groepsfotografie (Fotoshoot gezin), locatie Den Haag en Fotoshoot gezin te selecteren.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod groepsfotografen in Den Haag, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je inspireren door onze blogs voor originele groepsfoto’s of zoek informatie op in onze kennisbank.

5 kledingtips voor de beste groepsfoto’s

  • De achtergrond van de shootlocatie kan leidend zijn in de keuze. Compenseer een drukke achtergrond.
  • Beperk ook het gebruik van printjes. De groep moet centraal staan en niet jouw kleding.
  • Stem kleuren op elkaar af, maar zorg dat het niet allemaal hetzelfde is. Pasteltinten werken goed.
  • Lukt dit niet? Pak dan maximaal drie kleuren die je terug wil laten komen in de kleding.
  • Neem altijd extra setjes kleding mee. Achteraf zul je dan meer keuze in de foto’s hebben.

Alle groepsfotografen in Den Haag weten echter nog veel meer goede tips voor originele groepsfoto's. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de fotoshoot bespreken. Je groepsfoto’s laten maken bij een van de aangesloten fotografen wordt hoe dan ook een succes!

Veelgestelde vragen over groepsfotografie in Den Haag

Wat kost een groepsfotoshoot in Den Haag?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een groepsfotoshoot in Den Haag zijn gemiddeld €200,-. Wil je alleen een fotoshoot voor 2 of 3 personen? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €125,-. Wil je juist een fotoshoot voor 7 of meer personen? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een groepsfoto in Den Haag laten maken?

Het maken van een leuke groepsfoto met veel mensen is altijd een uitdaging. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een grote groep op de foto te zetten. Een professionele fotograaf weet precies hoe de groep aangestuurd moet worden voor een leuke foto.

Hoe werkt een groepsfotoshoot in Den Haag?

Groepsportretten worden vaak buiten gemaakt, vanwege de ruimte. Maar als de ruimte ervoor bestaat, kan de shoot net zo goed binnen plaats vinden. Houd er goed rekening mee dat de hele groep op de foto moet en dat de achtergrond niet te afleidend is. Het beste is bijvoorbeeld een muur zonder kleur of patronen.

Wie is de beste groepsfotograaf in Den Haag?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van groepsfotografen in Den Haag. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type groepsfoto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je familie fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook