Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke feest fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Feest foto? Vergelijk hier alle feestfotografen

Bij feest fotografie worden bijvoorbeeld feesten, jubilea, communies kinderfeestjes of verjaardagen vastgelegd. De fotograaf zorgt dat de gasten en de sfeer goed worden gefotografeerd, zonder dat de organisator van het feest daar zelf naar hoeft om te kijken. Door het feest vast te laten leggen door een professionele fotograaf is het gemakkelijker om de mooie momenten te herinneren.

Het is een goede uitdaging om een feestende groep te fotograferen. Het vergt kennis en speciale vaardigheden van de feest fotograaf. Het feest moet eruit springen op de foto’s, waarbij de sfeer een grote rol speelt. De mooie en leuke momenten zijn vluchtig en zijn zo voorbij. Daarom is een feest fotograaf dynamisch, sociaal en weet hij of zij de juiste momenten vast te leggen.

Zorg dat jouw fotograaf aansluit bij de genodigden, aangezien hij of zij een belangrijke rol spelen in het contact maken en vastleggen van de groep. Communiceer je wensen naar de fotograaf. Leg bijvoorbeeld uit wat jij relevant vindt en wat de cruciale momenten zijn.

Denk ook goed na of je bijvoorbeeld een overview wilt van het feest, of juist close-ups van de gasten. Elk feest is anders en het is belangrijk dat jij uiteindelijk blij wordt van de foto’s van het feest.

Ben je op zoek naar een fotograaf voor feesten en partijen? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een fotoshoot bij een jubileum of om een verjaardagsfeest, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je feest fotograaf via Happix?

Zoek je een fotograaf voor je feest? Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele feestfotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en kies Feest foto. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd, persoonlijke teksten en feest fotograaf prijzen.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Lees bijvoorbeeld ook de blog 4 verschillende typen party foto’s. Of lees hieronder enkele snelle tips hoe jij jouw feest fotograaf het beste kan briefen!

5 zaken om te bespreken met je feest fotograaf

  • Geef de feest fotograaf een draaiboek van de dag/avond en kies de belangrijkste gebeurtenissen.
  • Wil je alleen feestende mensen of ook een hardwerkende crew op de foto?
  • Wat is de gewenste levertijd van de foto’s? Heeft het haast of kan het juist nog even wachten?
  • Als er een dresscode is dit handig om te communiceren met de fotograaf. Zo valt deze niet uit de toon.
  • Belangrijk is om te weten waar de rechten van de foto’s liggen, bespreek dit.

Veelgestelde vragen over feest fotografie

Wat kost een feest fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een feest fotograaf zijn gemiddeld €450,-. Hoeft je fotograaf maar 2 uur aanwezig te zijn? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €200,-. Wil je juist dat de fotograaf meer dan 6 uur aanwezig is? Dan valt het tarief wat hoger uit.

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €775. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is feestfotografie?

Bij feest fotografie worden bijvoorbeeld feesten, jubilea, communies kinderfeestjes of verjaardagen vastgelegd. De fotograaf zorgt dat de gasten en de sfeer goed worden gefotografeerd, zonder dat de organisator van het feest daar zelf naar hoeft om te kijken.

Waarom een feestfoto laten maken?

Het fotograferen van een feestende groep is een flinke uitdaging en vergt de kennis en ervaring van een professional. Het feest moet eruit springen op de foto’s, waarbij de sfeer een grote rol speelt. De mooie en leuke momenten zijn vluchtig en zijn zo voorbij.

Hoe werkt een feest fotoshoot?

Het feest en de sfeer moet eruit springen op de foto’s. De mooie en leuke momenten zijn vluchtig en zijn zo voorbij. Daarom is een feest fotograaf dynamisch, sociaal en weet hij of zij de juiste momenten vast te leggen. Zo hoef jij daar zelf niet naar om te kijken.

Wie is de beste feestfotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type feest foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je feest fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots