Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Utrecht
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Utrecht

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Utrecht? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken! Utrecht is de vierde stad van Nederland en een waar lust voor het oog. 

Het ligt centraal op een knooppunt van verschillende spoor-, water- en autowegen. Hier worden vele toonaangevende beurzen, concerten en evenementen gehouden. Wanneer je via de historische Oudegracht en haar levendige werven door het centrum slingert kom je vanzelf langs talloze rijksmonumenten en werelderfgoed.  

Er zijn flink wat eyecatchers te vinden in het centrum, ideale locaties voor een romantische fotoshoot. Dit levert gegarandeerd een prachtige foto op. En als je op de fiets stapt sta je binnen een half uur tussen de indrukwekkende burchten, forten en kastelen. 

Met de vele kerken (denk aan de Dom, Heilig Hartkerk en Sint-Catharinakathedraal) en andere historische gebouwen (Oudaen, De Krakeling en Winkel van Sinkel) zijn er genoeg mogelijkheden om verschillende fotoshoots uit te voeren. 

De rijke geschiedenis van Utrecht zorgt voor veel oude gebouwen, maar de expansie van Utrecht heeft ook veel mooie stukken buiten het centrum gemaakt, zoals de nieuwe groene bedrijventerreinen langs de A2 en de groene zone aan de oostkant van Utrecht achter de A27.

Sinds 12 september 2020 is het water rond de Utrechtse binnenstad weer teruggekeerd. De singel werd in de jaren ’70 gedeeltelijk gedempt om ruimte te maken voor een stadsautoweg. Nu is het weer een groene plek waar veel Utrechters ontspannen en elkaar ontmoeten. Een goede plek om mooie portretfoto’s vast te leggen.

Alle fotografen in de regio van Utrecht weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Utrecht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Utrecht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Utrecht

Vind de fotograaf in Utrecht die bij jou past

Het maakt niet uit of je een trouwfotograaf in Utrecht, portretfotograaf in Utrecht, newborn shoot in Utrecht, bruidsfotograaf in Utrecht of familiefotograaf in Utrecht zoekt. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Utrecht in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Utrecht die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Utrecht? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken