Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Utrecht
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Utrecht? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Utrecht? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken! Utrecht is de vierde stad van Nederland en een waar lust voor het oog. 

Het ligt centraal op een knooppunt van verschillende spoor-, water- en autowegen. Hier worden vele toonaangevende beurzen, concerten en evenementen gehouden. Wanneer je via de historische Oudegracht en haar levendige werven door het centrum slingert kom je vanzelf langs talloze rijksmonumenten en werelderfgoed.

Er zijn flink wat eyecatchers te vinden in het centrum, ideale locaties voor een romantische fotoshoot. Dit levert gegarandeerd een prachtige foto op. En als je op de fiets stapt sta je binnen een half uur tussen de indrukwekkende burchten, forten en kastelen.

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Utrecht

Wat zijn leuke fotolocaties in Utrecht? Met de vele kerken (denk aan de Dom, Heilig Hartkerk en Sint-Catharinakathedraal) en andere historische gebouwen (Oudaen, De Krakeling en Winkel van Sinkel) zijn er genoeg mogelijkheden om verschillende fotoshoots uit te voeren. 

De rijke geschiedenis van Utrecht zorgt voor veel oude gebouwen, maar de expansie van Utrecht heeft ook veel mooie stukken buiten het centrum gemaakt, zoals de nieuwe groene bedrijventerreinen langs de A2 en de groene zone aan de oostkant van Utrecht achter de A27.

Sinds 12 september 2020 is het water rond de Utrechtse binnenstad weer teruggekeerd. De singel werd in de jaren ’70 gedeeltelijk gedempt om ruimte te maken voor een stadsautoweg. Nu is het weer een groene plek waar veel Utrechters ontspannen en elkaar ontmoeten. Een goede plek om mooie portretfoto’s vast te leggen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Utrecht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Utrecht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Utrecht

Vind de fotograaf in Utrecht die bij jou past

Fotograaf Utrecht? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een nieuwe portretfoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Utrecht in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Utrecht en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Utrecht of kies je eigen soort fotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Utrecht.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Utrecht weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Utrecht te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Utrecht

Wat kost een fotograaf in Utrecht?

De prijs van je fotoshoot in Utrecht hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Utrecht kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees hier meer over de tarieven van professionele fotografen.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Utrecht: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Utrecht: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Utrecht: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Utrecht via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Hoe vind ik mijn fotograaf in Utrecht?

Kies Utrecht als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Utrecht die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wie is de beste fotograaf in Utrecht?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Utrecht is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt! Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Utrecht of kies je eigen soort fotografie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken