Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Haarlem
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Haarlem? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Haarlem? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Een gezellig historisch centrum, beroemde musea en het strand om de hoek: een stad die álles heeft. 

Naast het feit dat Haarlem een hele gezellige stad is, kan de stad ook worden gezien als een parel als het gaat om fotografie. De stad kent namelijk genoeg plekken die garant staan voor prachtige foto's. Denk aan verscholen straatjes uit vervlogen tijden, een middeleeuwse kerk, terrasjes aan het water en pittoreske pleinen.

Op de Grote Markt valt onmiddellijk de Grote of Sint Bavokerk op. Deze prachtige laatgotische middeleeuwse kruisbasiliek torent hoog uit boven de bebouwing om het plein. De kerk huisvest o.a. het beroemde Müller-orgel, waar ooit Mozart als kind alle registers opentrok.

Collage van particuliere soorten fotografie

Denk ook aan de Amsterdamse poort, een imposante poort die stamt uit de Middeleeuwen. Vóór of in deze poort kan een prachtig plaatje tot stand komen. Maar ook de Sint Bravo Kathedraal of het prachtige muziekcafé De Waag aan de Spaarne zijn indrukwekkende gebouwen die prima geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bruidsshoot. 

Haarlem kent echter ook een gebouw waar je misschien niet zo snel aan zal denken als het gaat om fotografie: de Koepel. Het gebouw was een van de drie koepelgevangenissen die Nederland kent. De andere twee bevinden zich in Arnhem en Breda.

De binnenkant van de koepel is prachtig, en is uitermate geschikt voor verschillende soorten fotografie. Super bijvoorbeeld om portretfoto’s vast te leggen met een historische tint.

Na je fotoshoot is er ook genoeg te doen. Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem. Ontdek hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Of je kan lekker de omgeving verkennen. Bijvoorbeeld een wandeling door de Haarlemmerhout of stap op de fiets en rij via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Haarlem en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Haarlem wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Haarlem

Vind de fotograaf in Haarlem die bij jou past

Fotograaf Haarlem? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een nieuwe portretfoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Haarlem in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Haarlem en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Haarlem of kies je eigen soort fotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Haarlem.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Haarlem weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Haarlem te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Haarlem

Wat kost een fotograaf in Haarlem?

De prijs van je fotoshoot in Haarlem hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Haarlem kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees hier meer over de tarieven van professionele fotografen.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Haarlem: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Haarlem: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Haarlem: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Haarlem via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Hoe vind ik mijn fotograaf in Haarlem?

Kies Haarlem als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Haarlem die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wie is de beste fotograaf in Haarlem?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Haarlem is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt! Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Haarlem of kies je eigen soort fotografie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken