Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Haarlem
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Haarlem

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Haarlem? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Een gezellig historisch centrum, beroemde musea en het strand om de hoek: een stad die álles heeft. 

Naast het feit dat Haarlem een hele gezellige stad is, kan de stad ook worden gezien als een parel als het gaat om fotografie. De stad kent namelijk genoeg plekken die garant staan voor prachtige foto's. Denk aan verscholen straatjes uit vervlogen tijden, een middeleeuwse kerk, terrasjes aan het water en pittoreske pleinen.

Op de Grote Markt valt onmiddellijk de Grote of Sint Bavokerk op. Deze prachtige laatgotische middeleeuwse kruisbasiliek torent hoog uit boven de bebouwing om het plein. De kerk huisvest o.a. het beroemde Müller-orgel, waar ooit Mozart als kind alle registers opentrok.

Denk ook aan de Amsterdamse poort, een imposante poort die stamt uit de Middeleeuwen. Vóór of in deze poort kan een prachtig plaatje tot stand komen. Maar ook de Sint Bravo Kathedraal of het prachtige muziekcafé De Waag aan de Spaarne zijn indrukwekkende gebouwen die prima geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bruidsshoot. 

Haarlem kent echter ook een gebouw waar je misschien niet zo snel aan zal denken als het gaat om fotografie: de Koepel. Het gebouw was een van de drie koepelgevangenissen die Nederland kent. De andere twee bevinden zich in Arnhem en Breda.

De binnenkant van de koepel is prachtig, en is uitermate geschikt voor verschillende soorten fotografie. Super bijvoorbeeld om portretfoto’s vast te leggen met een historische tint.

Na je fotoshoot is er ook genoeg te doen. Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem. Ontdek hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Of je kan lekker de omgeving verkennen. Bijvoorbeeld een wandeling door de Haarlemmerhout of stap op de fiets en rij via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Alle fotografen in de regio van Haarlem weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Haarlem en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Haarlem wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Haarlem

Vind de fotograaf in Haarlem die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Haarlem in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Haarlem die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Haarlem? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken