Een fotograaf in Limburg boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Limburg boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Limburg


Drone fotoshoot

In Maastricht

Al voor €121

Fotograaf Bea

9 reviews

Dieren fotoshoot

In Roermond

Al voor €200

Fotograaf Edith

Bruids fotoshoot

In Heerlen

Al voor €397

Fotograaf Richard

Bruids fotoshoot

In Heerlen

Al voor €330

Fotograaf Kristel

Bruids fotoshoot

In Maastricht

Al voor €390

Fotograaf Dzidra

Bedrijfs fotoshoot

In Maastricht

Al voor €846

Fotograaf Maickel

Wil jij een fotograaf uit de provincie Limburg? Zoek niet verder! Happix heeft meer dan 1300 professionele fotografen aangesloten die jou willen helpen. Met allerlei soorten fotoshoots en ontelbare verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past.

Limburg is de zuidelijkste provincie van Nederland, het ligt tegen de belgische ardennen aan en heeft daarom ook een eigen berg in Zuid-Limburg. De natuur spreekt in Limburg, omringt door andere landen neemt het stukjes van die natuur in zich op. De weilanden die uitstrekken, het berggebied in het zuiden nodigen je uit om prachtige foto’s te maken. Wil je toch liever een stad induiken? Dan zijn Maastricht, Valkenburg, Roermond en Venlo populaire locaties met de mooie stadsmarkten en de grote kerken die de steden sieren.

Wanneer je op Happix je fotoshoot boekt, kom je achteraf niet voor onvoorziene zaken te staan. We rekenen namelijk geen reiskosten binnen jouw regio (25km). Wanneer de fotoshoot niet om de hoek is en de fotograaf moet reizen, dan worden deze kosten automatisch verrekend in de all-in prijs die jij voor je ziet.

Het kan soms lastig zijn om de perfecte fotoshoot categorie te vinden. Gelukkig hebben we voor jou verschillende categorieën overzichtelijk op een rijtje gezet. Het belangrijkste is dat jij blij wordt van mooie foto’s en dat je deze aan de wereld wilt laten zien. Vind je het lastig om een keuze te maken of wil je tips over welke shoot het beste bij jou past? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.