Een fotograaf in Zuid-Holland boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Zuid-Holland boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Zuid-Holland


Evenementen fotoshoot

In Den-haag

Al voor €163

Fotograaf Jan Piet

6 reviews

Glamour fotoshoot

In Delft

Al voor €125

Fotograaf Andrew

Portret fotoshoot

In Den-haag

Al voor €90

Fotograaf Michiel

Bedrijfs fotoshoot

In Rotterdam

Al voor €454

Fotograaf Michel

Industriële fotoshoot

In Zoetermeer

Al voor €545

Fotograaf Leon

Bedrijfs fotoshoot

In Dordrecht

Al voor €182

Fotograaf Rob

Wil jij een fotograaf uit de provincie Zuid Holland? Zoek niet verder! Happix heeft meer dan 1300 professionele fotografen aangesloten die jou willen helpen. Met allerlei soorten fotoshoots en ontelbare verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past.

Zuid Holland is een provincie ten westen van Nederland en aangrenzend aan de Noordzeekust. Het is een van dichtstbevolkte provincies met een ontzettend divers landschap. In het noordwesten bevindt zich de duin- en bollenstreek. Velden die eindeloos uitstrekken met kleurrijke bloemen. Uitmuntend voor een fotoshoot. De kleuren steken mooi af en bieden een unieke achtergrond. Dan heb je nog de westkust met standen en duinen. Wil je liever het stedelijk gebied in? Dan zijn Rotterdam en Den Haag de grote steden met een rustiek urban gevoel. Nieuwe gebouwen en veel hippe tentjes in combinatie met historische elementen kunnen de fotograaf uitdagen tot het maken van het perfecte plaatje.

Boek via Happix en weet zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan! We rekenen geen reiskosten binnen jouw regio (25 km) en wanneer de fotoshoot buiten jouw regio is, worden de reiskosten automatisch verrekend in de prijs die jij voor je ziet. Alle prijzen zijn dus all-in en er komen geen onnodige kosten bij!

Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jij alle verschillende categorieën overzichtelijk op een rijtje kunt zien. Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt van mooie foto’s. Weet je niet goed wat je moet kiezen, welk pakket bij jouw wensen past of twijfel je gewoon over kleine dingen? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.