Vrijgezellenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Vrijgezellenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Familie, Groep & Dier

Verfijn je keuze

Fotoshoot vrijgezellenfeest

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je vrijgezellen fotoshoot


Op zoek naar een gezellige fotoshoot van een vrijgezellenfeest? Maak elk vrijgezellenfeest compleet met een fotoshoot! De fotograaf maakt een reportage van de dag en van de activiteiten die plaatsvinden, groepsfoto’s, maar zet natuurlijk de hoofdpersoon centraal met individuele foto’s.

Een vrijgezellen fotoshoot is, zoals de naam al aangeeft, een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest. Dit kan van alles zijn. De meest voorkomende vorm hiervan is dat een fotograaf een tijdje meeloopt met de vrijgezel en zijn of haar gevolg. Het is ook mogelijk om alleen groepsfoto’s te maken of per persoon foto’s te maken.

Heb je een thema? Of heb je juist vooral leuke activiteiten? Alles kan tijdens deze fotoshoot, je kunt het zo gek niet verzinnen! De fotograaf is flexibel en weet precies welke momenten vastgelegd dienen te worden tijdens deze dag. Het cadeau voor de echte dag heb je ook gelijk binnen, namelijk een extra activiteit en geweldige foto’s als resultaat. Geweldig om een (digitaal) album of uitvergrote foto te geven als herinnering van deze bijzondere dag.

Omdat het vrijgezellenfeest regelmatig wordt geregeld zonder het weten van de vrijgezel zelf, is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van de vrijgezel tijden het uitzoeken van de fotograaf. De foto's zijn immers een cadeau voor de vrijgezel.

Er is tijdens een vrijgezellen fotoshoot regelmatig sprake van een thema. Lekker naturel en iedereen casual kleding of juist glam make-up en uitdagende looks. Wanneer de fotograaf hier van te voren van op de hoogte is, kan de fotograaf hier rekening mee houden. Op deze manier beloven alle foto’s een succes te worden.

Hetzelfde geldt voor de planning van de dag. Of de fotograaf nu maar voor één onderdeel aanwezig is of juist voor de hele dag. Zo weet de fotograaf wat jullie al gedaan hebben of wat jullie nog gaan doen. Zo kan de fotograaf de beste moment uitzoeken om de perfecte foto's te maken.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een aanstaande bruid of bruidegom ? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een mooie groepsfoto of juist om die ene spontane foto, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!


Meest gekozen fotografen:

Vrijgezellen fotoshoot

In Amersfoort

Al voor €175

Fotograaf Chantal

Vrijgezellen fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €120

Fotograaf Melanie

2 reviews


Waarom kiezen voor je fotoshoot van een vrijgezellenfeest via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele groepsfotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw favoriete vrijgezel past! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen voor een vrijgezellenfotoshoot, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor het mooiste resultaat!

Je hebt alles al geregeld: een thema, leuke activiteiten en waarschijnlijk het één en ander dat de gelukkige misschien niet geheel zal waarderen - het hoort erbij. Vaak wordt het laatste belangrijke punt vergeten: de fotograaf. Wat achterblijft zijn jolige selfies en moeite met een origineel cadeau. Er is een hele gemakkelijke manier om beide punten in één keer aan te pakken. Je kunt er namelijk voor kiezen om de gemaakte foto´s te bundelen in een (digitaal) album of uit te printen op bijvoorbeeld canvas. Maak het onvergetelijk!

Tips voor een vrijgezellen fotoshoot

- Pak een fotograaf die het meest aansluit bij de wensen van de gelukkige, de foto’s zijn immers voor hem/haar
- Licht de fotograaf in over het thema, dan hoeft de fotograaf wat minder op te vallen
- Als je een planning van de dag hebt, maak dat van te voren bekend aan de fotograaf
- Heb vooral plezier en bezorg het vrijgezel een dag om nooit te vergeten!


Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.