Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke vrijgezellenfeest fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotoshoot vrijgezellenfeest? Vergelijk hier alle vrijgezellen fotografen

Op zoek naar een gezellige fotoshoot van een vrijgezellenfeest? Maak elk vrijgezellenfeest compleet met een fotoshoot! De fotograaf maakt een reportage van de dag en van de activiteiten die plaatsvinden, groepsfoto’s, maar zet natuurlijk de hoofdpersoon centraal met individuele foto’s.

Een vrijgezellen fotoshoot is, zoals de naam al aangeeft, een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest. Dit kan van alles zijn. De meest voorkomende vorm hiervan is dat een fotograaf een tijdje meeloopt met de vrijgezel en zijn of haar gevolg. Het is ook mogelijk om alleen groepsfoto’s te maken of per persoon foto’s te maken.

Heb je een thema? Of heb je juist vooral leuke activiteiten? Alles kan tijdens deze fotoshoot, je kunt het zo gek niet verzinnen! De fotograaf is flexibel en weet precies welke momenten vastgelegd dienen te worden tijdens deze dag. Het cadeau voor de echte dag heb je ook gelijk binnen, namelijk een extra activiteit en geweldige foto’s als resultaat. Geweldig om een (digitaal) album of uitvergrote foto te geven als herinnering van deze bijzondere dag.

Omdat het vrijgezellenfeest regelmatig wordt geregeld zonder het weten van de vrijgezel zelf, is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van de vrijgezel tijden het uitzoeken van de fotograaf. De foto's zijn immers een cadeau voor de vrijgezel.

Er is tijdens een vrijgezellen fotoshoot regelmatig sprake van een thema. Lekker naturel en iedereen casual kleding of juist glam make-up en uitdagende looks. Wanneer de fotograaf hier van te voren van op de hoogte is, kan de fotograaf hier rekening mee houden. Op deze manier beloven alle foto’s een succes te worden.

Hetzelfde geldt voor de planning van de dag. Of de fotograaf nu maar voor één onderdeel aanwezig is of juist voor de hele dag. Zo weet de fotograaf wat jullie al gedaan hebben of wat jullie nog gaan doen. Zo kan de fotograaf de beste moment uitzoeken om de perfecte foto's te maken.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een aanstaande bruid of bruidegom ? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een mooie groepsfoto of juist om die ene spontane foto, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past! 

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je fotoshoot van een vrijgezellenfeest via Happix?

Je hebt alles al geregeld: een thema, leuke activiteiten en waarschijnlijk het één en ander dat de gelukkige misschien niet geheel zal waarderen - het hoort erbij. Vaak wordt het laatste belangrijke punt vergeten: de fotograaf. Wat achterblijft zijn jolige selfies en moeite met een origineel cadeau.

Er is een hele gemakkelijke manier om beide punten in één keer aan te pakken. Je kunt er namelijk voor kiezen om de gemaakte foto´s te bundelen in een (digitaal) album of uit te printen op bijvoorbeeld canvas. Maak het onvergetelijk!

Happix heeft het grootste aanbod vrijgezellenfeest fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele groepsfotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw favoriete vrijgezel past! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen voor een vrijgezellenfotoshoot, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor het mooiste resultaat!

Tips voor een vrijgezellen fotoshoot

  • Pak een fotograaf die het meest aansluit bij de wensen van de gelukkige, de foto’s zijn immers voor hem/haar
  • Licht de fotograaf in over het thema, dan hoeft de fotograaf wat minder op te vallen
  • Als je een planning van de dag hebt, maak dat van te voren bekend aan de fotograaf
  • Heb vooral plezier en bezorg het vrijgezel een dag om nooit te vergeten!

Veelgestelde vragen over vrijgezellen fotoshoots

Wat kost een vrijgezellen fotoshoot?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een vrijgezellen fotoshoot zijn gemiddeld €175,-. Wil je alleen een fotoshoot voor 2 of 3 personen? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €125,-. Wil je juist met meer dan 7 personen op de foto? Dan valt het tarief wat hoger uit. Bekijk hier de tarieven van de top 10 vrijgezellenfeest fotografen!

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is vrijgezellen fotografie?

De meest voorkomende vorm van vrijgezellenfeest fotografie is dat de fotograaf een tijdje meeloopt met de vrijgezel en zijn of haar gevolg. De fotograaf maakt een reportage van de dag en van de activiteiten. Het is ook mogelijk om alleen groepsfoto’s te maken.

Waarom een vrijgezellenfoto laten maken?

Je hebt alles al geregeld: een thema, leuke activiteiten en waarschijnlijk het één en ander dat de gelukkige misschien niet geheel zal waarderen - het hoort erbij. Vaak wordt het laatste belangrijke punt vergeten: de fotograaf. Wat achterblijft zijn jolige selfies.

Hoe werkt een vrijgezellen fotoshoot?

Omdat het vrijgezellenfeest regelmatig wordt geregeld zonder het weten van de vrijgezel zelf, is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van de vrijgezel tijden het uitzoeken van de fotograaf. De foto's zijn immers een cadeau voor de vrijgezel.

Wie is de beste vrijgezellen fotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type vrijgezellenfeest foto's maakt dat jij zoekt. Bekijk hier de top 10 vrijgezellenfeest fotografen!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je vrijgezellenfeest fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots