Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke hoogte fotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Hoogte fotografie? Vergelijk hier alle hoogtefotografen

Deze vorm van fotografie wordt vaak gebruikt om een huis vanuit de lucht te fotograferen. Je huis ziet er namelijk anders uit van vanaf zeven meter hoog, je kunt dan bepaalde details beter zien en geeft het een unieke uitstraling van het huis. Het trekt potentiële kopers aan wanneer je een professionele foto van de woning hebt en er staan geen obstakels in de weg die het zicht op het gebouw kunnen verminderen.

Door gebruik te maken van een hoog statief, die wel tot 10 meter hoogte foto’s kan maken vanaf de grond, geven de foto’s bijvoorbeeld beter zicht op de woning in relatie tot de tuin. De horizon gaat omhoog omdat de foto vanuit de hoogte naar beneden wordt genomen. Je ziet meer van het onderwerp en minder van de lucht. Op een hoogtefoto zie je dus meer grond om het huis liggen. 

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning ten opzichte van hoogtefoto’s. Mensen zijn visueel ingesteld en omschrijvingen van bijvoorbeeld de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Een hoogtefoto daarentegen wel.

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je hoogte fotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod hoogte fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele hoogtefotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw project past! Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer hoogtefotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW. Je foto's worden bewerkt en digitaal en in hoge resolutie geleverd. Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf of advertentie.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze  kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

3 snelle tips voor hoogte foto's

  • Het huis moet er verzorgd uitzien, onderhoud met schoonmaak is dus belangrijk
  • De tuin is belangrijker dan gedacht wordt, onderhoud in de tuin zorgt voor een waardevol aspect in de foto
  • Communiceer met de fotograaf wat de wensen zijn, hierdoor kan er tot een optimaal resultaat gekomen worden

Veelgestelde vragen over hoogte fotografie

Wat kost een hoogte fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een hoogte fotograaf zijn gemiddeld €350,-. Heb je alleen foto's vanuit 1 standpunt nodig? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €200,-. Heb je juist foto's vanuit meer dan 5 standpunten nodig? Dan valt het tarief wat hoger uit. Bekijk hier de tarieven van de top 10 hoogte fotografen in Amsterdam of kies je eigen stad!

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €750,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is hoogtefotografie?

Deze vorm van fotografie wordt vaak gebruikt om een huis vanuit de lucht te fotograferen. Je huis ziet er namelijk anders uit van vanaf zeven meter hoog, je kunt dan bepaalde details beter zien en geeft het een unieke uitstraling van het huis.

Waarom een hoogtefoto laten maken?

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning ten opzichte van hoogtefoto’s. Mensen zijn visueel ingesteld en omschrijvingen van bijvoorbeeld de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Een hoogtefoto daarentegen wel.

Hoe werkt een hoogtefotoshoot?

Door gebruik te maken van een hoog statief, die wel tot 10 meter hoogte foto’s kan maken vanaf de grond, geven de foto’s bijvoorbeeld beter zicht op de woning in relatie tot de tuin. Je ziet meer van het onderwerp en minder van de lucht. Op een hoogtefoto zie je dus meer grond om het huis liggen.

Wie is de beste hoogtefotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type hoogte foto's maakt dat jij zoekt. Bekijk hier de top 10 hoogte fotografen in Amsterdam of kies je eigen stad!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je hoogte fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots