Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een hoogte fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over hoogte fotografie

Deze vorm van fotografie wordt vaak gebruikt om een huis vanuit de lucht te fotograferen. Je huis ziet er namelijk anders uit van vanaf zeven meter hoog, je kunt dan bepaalde details beter zien en geeft het een unieke uitstraling van het huis. Het trekt potentiële kopers aan wanneer je een professionele foto van de woning hebt en er staan geen obstakels in de weg die het zicht op het gebouw kunnen verminderen.

Door gebruik te maken van een hoog statief, die wel tot 10 meter hoogte foto’s kan maken vanaf de grond, geven de foto’s bijvoorbeeld beter zicht op de woning in relatie tot de tuin. De horizon gaat omhoog omdat de foto vanuit de hoogte naar beneden wordt genomen. Je ziet meer van het onderwerp en minder van de lucht. Op een hoogtefoto zie je dus meer grond om het huis liggen. 

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning ten opzichte van hoogtefoto’s. Mensen zijn visueel ingesteld en omschrijvingen van bijvoorbeeld de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Een hoogtefoto daarentegen wel.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je hoogte fotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele hoogtefotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw project past!

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW. Je foto's worden bewerkt en digitaal en in hoge resolutie geleverd. Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf of advertentie.

Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

3 tips voor hoogte fotografie

  • Het huis moet er verzorgd uitzien, onderhoud met schoonmaak is dus belangrijk
  • De tuin is belangrijker dan gedacht wordt, onderhoud in de tuin zorgt voor een waardevol aspect in de foto
  • Communiceer met de fotograaf wat de wensen zijn, hierdoor kan er tot een optimaal resultaat gekomen worden

Op zoek naar meer inspiratie?

Een hoogte fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen