Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Groningen
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Groningen

In Groningen is genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad staat Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Ook beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks veel evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven! 

Allereerst is Groningen bekend om zijn enorme Martinitoren. Als je deze toren beklimt heb je op 97 meter hoogte een prachtig uitzicht over de stad. Zo heb je ook opeens een prachtige locatie voor stadsfotografie. 

Daarnaast kent Groningen meer historische gebouwen zoals het Prinsenhof, het Goudkantoor en het centraal station. Ook zijn er in Groningen ruim 80 oude Nederlandse molens te vinden en kun je veel openbare kunst in de Groningse straten vinden.

Vroeger boden de Groningse hofjes gratis onderdak aan armen, weduwen en zieken. Tegenwoordig wonen er allerlei particulieren in deze oases van rust in de binnenstad. Bij een handvol kun je even binnenlopen voor een moment stilte. Sommige bomen in de bloemrijke tuinen zijn zo oud, dat ze de bewoners van vroeger nog hebben meegemaakt. Bij lekker weer zijn er dus genoeg mooie plekken voor een fotoshoot buiten!

Ben je op zoek naar natuurfotografie? Dan is Groningen ook uitstekend geschikt. Zo vind je prachtige fotolocaties bij het Nationaal Park Lauwersmeer, het Leekstermeer, of in de vele andere natuurgebieden binnen de provincie. Kortom, Groningen heeft alles om een mooie foto vast te leggen. 

Alle fotografen in de regio van Groningen weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Groningen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Groningen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Groningen

Vind de fotograaf in Groningen die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Groningen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Groningen die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Groningen? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken