Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Groningen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Groningen? Vergelijk hier alle fotografen

In Groningen is genoeg te beleven! Naast het shoppen in de stad staat Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Ook beschikt Groningen over een gevarieerde natuur en vinden er jaarlijks veel evenementen plaats. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!

Allereerst is Groningen bekend om zijn enorme Martinitoren. Als je deze toren beklimt heb je op 97 meter hoogte een prachtig uitzicht over de stad. Zo heb je ook opeens een prachtige locatie voor stadsfotografie.

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Groningen

Daarnaast kent Groningen meer historische gebouwen zoals het Prinsenhof, het Goudkantoor en het centraal station. Ook zijn er in Groningen ruim 80 oude Nederlandse molens te vinden en kun je veel openbare kunst in de Groningse straten vinden.

Vroeger boden de Groningse hofjes gratis onderdak aan armen, weduwen en zieken. Tegenwoordig wonen er allerlei particulieren in deze oases van rust in de binnenstad. Bij een handvol kun je even binnenlopen voor een moment stilte. Sommige bomen in de bloemrijke tuinen zijn zo oud, dat ze de bewoners van vroeger nog hebben meegemaakt. Bij lekker weer zijn er dus genoeg mooie plekken voor een fotoshoot buiten!

Ben je op zoek naar natuurfotografie? Dan is Groningen ook uitstekend geschikt. Zo vind je prachtige fotolocaties bij het Nationaal Park Lauwersmeer, het Leekstermeer, of in de vele andere natuurgebieden binnen de provincie. Kortom, Groningen heeft alles om een mooie foto vast te leggen. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Groningen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Groningen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Groningen

Vind de fotograaf in Groningen die bij jou past

Fotograaf Groningen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Groningen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Groningen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Groningen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Groningen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Groningen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Groningen

Wat kost fotografie in Groningen?

De prijs van je fotoshoot in Groningen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Groningen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Groningen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Groningen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Groningen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Groningen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Groningen?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Groningen is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Groningen?

Kies eerst Groningen als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Groningen die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken