Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een trouwfotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over trouwfotografie

Heb je het ja-woord gegeven en ga je binnenkort trouwen? Leg met trouwfotografie jouw mooiste dag vast! Het laatste waar je je zorgen over wilt maken: worden er wel genoeg mooie foto’s gemaakt?

Wil je deze dag graag herbeleven door naar de prachtige foto’s te kijken van de trouwreportage? Kies voor een professionele bruidsfotograaf zodat jullie je geen zorgen hoeft te maken over het resultaat! 

Op jullie trouwdag zijn jullie de hele dag veel te druk met genieten. De dag lijkt soms in een roes van mooie momenten voorbij te vliegen. Dat is niet zo vreemd. Gezien jullie op deze dag voor al je vrienden en familie aan elkaar de eeuwige liefde verklaren.

Jullie bruiloft is een mooie dag en die dag wil je vanzelfsprekend niet vergeten. Middels fotografie leg je stuk voor stuk die momenten vast op de grote dag. Trouwfotografie is dan ook een van de meest populaire soorten fotografie.

Een trouwreportage kan een korte gelegenheid zijn om een fragment van de dag vast te leggen. Maar ook een volledige rapportage met een reeks foto’s die een verhaal vertellen. 

Bij trouwfotografie staan de bruid en bruidegom natuurlijk centraal. Maar er kan nog veel meer gefotografeerd worden dan alleen jullie als stel. Fotografeer bijvoorbeeld ook: vrienden en familie, de locatie in vol ornaat en de details van de decoraties.

Het is dan ook belangrijk om je wensen te communiceren met de je trouwfotograaf. Hij of zij kan dan jullie wensen in aanmerking nemen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je het belangrijk vindt om de emotie van de gasten te vangen. Of juist de fijne details zoals het boeket van de bruid of de ringen van het stel.

Aan de hand van jullie wensen kan de fotograaf de dag tot in de puntjes vastleggen. Het is namelijk geen dag die je snel overdoet. Je trouwfotograaf denkt graag mee. (En komt zelfs met ideeën waar jullie zelf nog niet eens bij stil hebben gestaan.)

Jullie trouwdag is een mooie en intiem moment, daarom staan jullie wensen centraal. Vergeet echter niet, ook zonder alle wensen en planning kan een professionele fotograaf een prachtige reportage maken. Vraag bijvoorbeeld om feedback. Een trouwfotograaf is ervaren en weet waar hij of zij over spreekt.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je professionele trouwfotograaf via Happix?

Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij het vinden van de fotograaf die het best bij jou past. 

Jullie trouwdatum staat in de agenda, je bereidt je voor op alle mooie momenten die komen gaan. Alle belangrijke momenten van de dag worden uitgestippeld, van het ja-woord tot het feest achteraf. En het plannen van een trouwfotograaf is een belangrijk onderdeel om deze dag perfect te maken. 

Happix heeft het grootste aanbod van trouwfotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een professionele fotograaf kunnen garanderen tijdens je huwelijk. Op onze website kan je jouw fotograaf direct boeken met 100% garantie.

Verschillende fotografen en verschillende stijlen. Je hoeft alleen te bedenken wat jullie mooi vinden, is dat groots, kleurrijk, modern, klassiek? We maken het vergelijken van alle fotografen daarna makkelijk voor je.

De fotografen worden overzichtelijk naast elkaar gezet op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo kies je eenvoudig een fotograaf die het beste bij jullie past. We maken graag tijd vrij voor vragen, dus neem gerust contact met ons op.

Ben je vooral informatie aan het verzamelen? Lees dan ook eens deze blog: 10 Do's en Don'ts voor mooie trouwfoto's op je trouwdag.

Uitgelichte blog afbeelding

Waarom een professionele fotograaf voor trouwen?

Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen in je leven. Deze dag vliegt zo voorbij. Het is belangrijk dat deze dag en jullie verhaal zo goed mogelijk vastgelegd wordt. Deze momenten krijg je nooit meer terug. 

Een professionele trouwfotograaf is in staat om alle mooie momenten vast te leggen. Ze worden vastgelegd zonder dat je er naar om hoeft te kijken. De kwaliteit van de foto's is altijd goed en de fotograaf loopt niet in de weg.

Met een goedkope trouwfotograaf heb je deze garantie niet. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Vergelijk en kies dan verschillende fotografen uit op basis van stijl. Kies niet de goedkoopste of de duurste maar ga voor de gemiddelde prijs per uur.

We snappen goed dat de trouwdag zelf al één grote investering is en veel geld kost. Je trouwfoto's zijn echter één van de weinige tastbare dingen die je overhoudt aan jullie trouwdag. Zorg dat je fotograaf er een voldoende aantal uur bij is. Zo kun je op alles terug kijken.

Hoe dan ook: wanneer jullie een professionele fotograaf kiezen, worden jullie trouw foto’s super mooi.

Uitgelichte blog afbeelding

3 tips voor het kiezen van jouw trouw fotograaf

  • Bedenk wat voor soort foto's jullie willen. Zijn dat sfeerfoto's, foto's van de gasten, overzichtsfoto's of juist detailfoto's? Kijk bij welke fotograaf je dat type foto's het mooiste vindt. Zolang je de stijl de van fotograaf mooi vindt, zul je jouw foto's ook mooi vinden.
  • Kies een trouwfotograaf op basis van zijn/haar eerdere werk. Dat betekent niet alleen het portfolio maar ook de reviews.
  • Kies een fotograaf die niet helemaal van de andere kant van het land moet komen. Hoe dichter je fotograaf bij je woont. Hoe groter de kans is dat je fotograaf al eens op dezelfde locatie foto's heeft gemaakt. Het werkgebied van een trouwfotograaf is doorgaans echter vrij groot.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een trouwfotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen