Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Amsterdam
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Amsterdam? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf in de buurt? Of ben jij op zoek naar een stad waar er mooie locaties zijn om foto’s te laten maken? Amsterdam is dan zeker niet te missen. 

De Amsterdamse straten, gebouwen en pleinen doen het vrijwel altijd goed op beeld. Met daarbij de ontelbare grachtjes en de vele bijbehorende bruggen vind je altijd wel een locatie waar je een mooie foto kan maken! 

Naast het uitgebreide grachten netwerk staat de Nederlandse hoofdstad ook om het artistieke erfgoed en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Ook op het gebied van fotografie is Amsterdam net als in de schilderkunst vooruitstrevend. In verschillende musea en galerijen bekijk of koop je prachtige foto’s. Met name de World Press Photo Exhibition heeft foto's met uiteenlopende onderwerpen te bewonderen. De foto's zijn actueel en geven een kijkje wat er in de wereld speelt. 

Amsterdam heeft een rijke geschiedenis vol vrijdenkers, kunstenaars en mensen van heinde en verre. In Amsterdam kun je altijd zijn en denken wat je wil. De diversiteit van de stad zorgt ervoor dat mensen erg open-minded zijn.

Het is geen stad die bekend staat om haar hoogbouw. Toch zijn er aardig wat bijzondere torens in Amsterdam. Beklim de historische en moderne torens zoals de Ransdorpertoren, Blue Amsterdam, A’dam lookout en de Marathontoren. Vanaf hier kan je gegarandeerd mooie plaatjes schieten.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Amsterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Amsterdam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Amsterdam

Vind de fotograaf in Amsterdam die bij jou past

Fotograaf Amsterdam? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Amsterdam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Amsterdam en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Amsterdam.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Amsterdam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Amsterdam te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Amsterdam?

De prijs van je fotoshoot in Amsterdam hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Amsterdam kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Amsterdam: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Amsterdam: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Amsterdam: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Amsterdam via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken