Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Amsterdam
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1800+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.5

Vergelijk iedere fotograaf in Amsterdam

Op zoek naar een fotograaf in de buurt? Of ben jij op zoek naar een stad waar er mooie locaties zijn om foto’s te laten maken? Amsterdam is dan zeker niet te missen. 

De Amsterdamse straten, gebouwen en pleinen doen het vrijwel altijd goed op beeld. Met daarbij de ontelbare grachtjes en de vele bijbehorende bruggen vind je altijd wel een locatie waar je een mooie foto kan maken! 

Naast het uitgebreide grachten netwerk staat de Nederlandse hoofdstad ook om het artistieke erfgoed en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. 

Ook op het gebied van fotografie is Amsterdam net als in de schilderkunst vooruitstrevend. In verschillende musea en galerijen bekijk of koop je prachtige foto’s. Met name de World Press Photo Exhibition heeft foto's met uiteenlopende onderwerpen te bewonderen. De foto's zijn actueel en geven een kijkje wat er in de wereld speelt. 

Amsterdam heeft een rijke geschiedenis vol vrijdenkers, kunstenaars en mensen van heinde en verre. In Amsterdam kun je altijd zijn en denken wat je wil. De diversiteit van de stad zorgt ervoor dat mensen erg open-minded zijn.

Het is geen stad die bekend staat om haar hoogbouw. Toch zijn er aardig wat bijzondere torens in Amsterdam. Beklim de historische en moderne torens zoals de Ransdorpertoren, Blue Amsterdam, A’dam lookout en de Marathontoren. Vanaf hier kan je gegarandeerd mooie plaatjes schieten.

Alle fotografen in de regio van Amsterdam weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Amsterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Amsterdam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Amsterdam

Vind de fotograaf in Amsterdam die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1800+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Amsterdam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Amsterdam die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Amsterdam? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken