Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Friesland
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1825+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Friesland

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Friesland? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken.

Voor een cultureel dagje weg moet je in Friesland zijn, er is hier zoveel moois te zien. Bekijk bijvoorbeeld de oude klassiekers zoals de Waterpoort in Sneek of de scheve Oldehove in Leeuwarden. Perfect voor een foto met een historisch tintje.

Maar ook de nieuwe klassiekers mag je niet overslaan. Op de dijk bij Holwerd staat bijvoorbeeld een indrukwekkend kunstwerk van het kunstproject Sense of Place: Wachten op hoog water.

Wil je een fotoshoot in de natuur of aan natuurfotografie doen? Dan ben je bij Friesland aan het juiste adres. Met maar liefst 4 nationale parken, de Waddenzee als UNESCO Werelderfgoed én het Waddengebied onlangs uitverkozen tot 'Mooiste Natuurgebied van Nederland' kun je eindeloos genieten. Van weidse landschappen, unieke flora en fauna, heldere wateren en historische duinterpen.

Beekjes, rivieren, meren, vaarten, plassen, bagger sloten en singels. In Friesland kennen ze meer woorden voor de wateren dan voor brood. Logisch; ze hebben er al eeuwen mee te maken. Friesland bestaat dan ook voor 50% uit water!

Er zijn ook vijf eilanden en een uitgestrekte kust om te ontdekken. Een dynamisch gebied waarin je heerlijk tot jezelf kan komen, inspiratie op kan doen voor de mooiste plannen of gewoon lekker even weg kan dromen.

Alle fotografen in de regio van Friesland weten veel mooie plekken voor jouw fotoshoot. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Friesland en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Friesland wordt hoe dan ook een blijvende herinnering

Meest gekozen fotografen in Friesland

Vind de fotograaf in Friesland die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1825+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Friesland in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Friesland die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Friesland? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1825+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken