Een fotograaf in Friesland boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Friesland boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Friesland


Portret fotoshoot

In Drachten

Al voor €75

Fotograaf Tom

2 reviews

Bruids fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €200

Fotograaf Johnny

Model fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €155

Fotograaf Natalia

2 reviews

Newborn & Baby fotoshoot

In Joure

Al voor €295

Fotograaf Lizette

Reis fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €303

Fotograaf Mike

Portret fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €75

Fotograaf Nico

Wil jij een fotograaf uit de provincie Friesland? Zoek niet verder! Happix heeft meer dan 1300 professionele fotografen aangesloten die jou willen helpen. Met allerlei soorten fotoshoots en ontelbare verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past.

Friesland is uitgeroepen tot de mooiste provincie van Nederland. En dat is niet voor niets. Omgeven door de provincies Drenthe en Groningen in het noorden van nederland vind je een provincie met een ontzettend divers landschap. Denk bijvoorbeeld aan de Zuidoosthoek, Westergo, Het Lage Midden, de Veenpolders en het waddengebied. Toch liever een stad bezoeken? Dan zijn Leeuwarden, Sneek, Dokkum en Heerenveen populaire steden om te bezoeken. Met genoeg historische gebouwen blijven zij fotografen uitdagen tot het maken van het perfecte plaatje!

Boek via Happix en weet zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan! We rekenen geen reiskosten binnen jouw regio (25 km) en wanneer de fotoshoot buiten jouw regio is, worden de reiskosten automatisch verrekend in de prijs die jij voor je ziet. Alle prijzen zijn dus all-in en er komen geen onnodige kosten bij!

Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jij alle verschillende categorieën overzichtelijk op een rijtje kunt zien. Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt van mooie foto’s. Weet je niet goed wat je moet kiezen, welk pakket bij jouw wensen past of twijfel je gewoon over kleine dingen? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.