Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Friesland
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Friesland? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Friesland? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken.

Voor een cultureel dagje weg moet je in Friesland zijn, er is hier zoveel moois te zien. Bekijk bijvoorbeeld de oude klassiekers zoals de Waterpoort in Sneek of de scheve Oldehove in Leeuwarden. Perfect voor een foto met een historisch tintje.

Maar ook de nieuwe klassiekers mag je niet overslaan. Op de dijk bij Holwerd staat bijvoorbeeld een indrukwekkend kunstwerk van het kunstproject Sense of Place: Wachten op hoog water.

Collage van particuliere soorten fotografie

Wil je een fotoshoot in de natuur of aan natuurfotografie doen? Dan ben je bij Friesland aan het juiste adres. Met maar liefst 4 nationale parken, de Waddenzee als UNESCO Werelderfgoed én het Waddengebied onlangs uitverkozen tot 'Mooiste Natuurgebied van Nederland' kun je eindeloos genieten. Van weidse landschappen, unieke flora en fauna, heldere wateren en historische duinterpen.

Beekjes, rivieren, meren, vaarten, plassen, bagger sloten en singels. In Friesland kennen ze meer woorden voor de wateren dan voor brood. Logisch; ze hebben er al eeuwen mee te maken. Friesland bestaat dan ook voor 50% uit water!

Er zijn ook vijf eilanden en een uitgestrekte kust om te ontdekken. Een dynamisch gebied waarin je heerlijk tot jezelf kan komen, inspiratie op kan doen voor de mooiste plannen of gewoon lekker even weg kan dromen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Friesland en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Friesland wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Friesland

Vind de fotograaf in Friesland die bij jou past

Fotograaf Friesland? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Friesland in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Friesland en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Friesland.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Friesland weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Friesland te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Friesland

Wat kost fotografie in Friesland?

De prijs van je fotoshoot in Friesland hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Friesland kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Friesland: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Friesland: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Friesland: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Friesland via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Friesland?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Friesland is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Friesland?

Kies eerst Friesland als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Friesland die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken