Een fotograaf in Noord-Holland boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Noord-Holland boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Noord-Holland


Reportage fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €450

Fotograaf Joke

Bruids fotoshoot

In Hoofddorp

Al voor €495

Fotograaf Peter

2 reviews

Theater fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €484

Fotograaf Wilbert

Bruids fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €625

Fotograaf Cyrille

Portret fotoshoot

In Hoofddorp

Al voor €145

Fotograaf Monique

Reportage fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €395

Fotograaf Remco

Alle fotografen in Noord Holland Al even op zoek naar een fotograaf uit de provincie Noord Holland? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Happix heeft meer dan 1300 professionele fotografen aangesloten die jou tot dienst zijn! Met verschillende categorieën en ontelbaar verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

In het noorden van Noord Holland vind je zaanstreek en andere kleinere delen en dorpen. Het is hier minder dichtbevolkt en er bevinden daar ook meer landelijke gebieden. Ook behoort het eiland Texel tot Noord Holland: een baken van rust ten noorden van de dichtbevolkte steden. In het zuiden van de provincie vind je de stedelijke gebieden van Amsterdam, Haarlem, het Gooi en de luchthaven schiphol. Allen met eigen intrinsieke kenmerken en historische of juist moderne gebouwen. Klinkt de historische kant van Noord Holland interessanter? Dan liggen er aan de oostkust kleine steden zoals Hoorn, Enkhuizen, Edam en het toeristische Volendam.

Wanneer je via Happix boekt, weet je zeker dat je niet voor onvoorziene zaken komt te staan. We rekenen geen reiskosten binnen jouw regio (25 km) en wanneer de fotoshoot buiten jouw regio is, worden de reiskosten automatisch verrekend in de prijs die jij voor je ziet. De prijzen zijn daarom all-in. Dit houdt in dat er geen extra kosten zoals reiskosten of administratiekosten bovenop worden berekend.

Wanneer de keuze niet vanzelfsprekend is, helpen we graag. We zorgen ervoor dat jij alle verschillende categorieën overzichtelijk op een rijtje kunt zien. Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt van mooie foto’s. Weet je niet goed wat je moet kiezen, welk pakket bij jouw wensen past of twijfel je gewoon over kleine dingen? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.