Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in IJmuiden
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf IJmuiden? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in IJmuiden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Via IJmuiden is het Noordzeekanaal met de Noordzee verbonden. IJmuiden heeft vier havens: de Vissershaven, de haringhaven, de IJmondhaven en een haven voor de recreatievaart. IJmuiden heeft de derde grootste haven van Nederland, achter Rotterdam en Amsterdam. Maar naast deze havens is er nog veel meer te zien!

In IJmuiden staan veel indrukwekkende bunkers die stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Deze bunkers zijn te bezoeken en er is ook een heus museum in gemaakt.

Collage van particuliere soorten fotografie

Naast deze indrukwekkende bunkers kun je de drukte van de stad ontvluchten. Binnen een paar minuten ben je namelijk in Buitenplaats Velserbeek, waar je prachtig kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. 

Maar de beste plek voor prachtige shoots is het strand van IJmuiden. En IJmuiden heeft niet zomaar een strand. Dit strand is namelijk één van de schoonste en veiligste stranden van Noord-Holland. Een prachtplek voor een mooie shoot dus. Wat te denken van een mooie loveshoot bij zonsondergang, of een familiefoto met de voeten in het water.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf IJmuiden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot IJmuiden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in IJmuiden

Vind de fotograaf in IJmuiden die bij jou past

Fotograaf IJmuiden? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf IJmuiden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in IJmuiden en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in IJmuiden.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in IJmuiden weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot IJmuiden te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in IJmuiden?

De prijs van je fotoshoot in IJmuiden hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in IJmuiden kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie IJmuiden: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages IJmuiden: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie IJmuiden: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in IJmuiden via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken