Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in IJmuiden
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in IJmuiden

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in IJmuiden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Via IJmuiden is het Noordzeekanaal met de Noordzee verbonden. IJmuiden heeft vier havens: de Vissershaven, de haringhaven, de IJmondhaven en een haven voor de recreatievaart. IJmuiden heeft de derde grootste haven van Nederland, achter Rotterdam en Amsterdam. Maar naast deze havens is er nog veel meer te zien!

In IJmuiden staan veel indrukwekkende bunkers die stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Deze bunkers zijn te bezoeken en er is ook een heus museum in gemaakt.

Naast deze indrukwekkende bunkers kun je de drukte van de stad ontvluchten. Binnen een paar minuten ben je namelijk in Buitenplaats Velserbeek, waar je prachtig kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. 

Maar de beste plek voor prachtige shoots is het strand van IJmuiden. En IJmuiden heeft niet zomaar een strand. Dit strand is namelijk één van de schoonste en veiligste stranden van Noord-Holland. Een prachtplek voor een mooie shoot dus. Wat te denken van een mooie loveshoot bij zonsondergang, of een familiefoto met de voeten in het water.

Alle fotografen in de regio van IJmuiden weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit IJmuiden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in IJmuiden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in IJmuiden

Vind de fotograaf in IJmuiden die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul IJmuiden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving IJmuiden die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in IJmuiden? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken