Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke 360 graden fotograaf fotograaf
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Google Street View en 360 graden fotografie? Vergelijk hier alle fotografen

360 graden fotografie, ook wel bekend als sferische fotografie, legt een beeld vast vanuit alle mogelijke hoeken, zowel horizontaal als verticaal. Dit resulteert in een interactieve weergave van de omgeving. Met deze techniek kun je 360 graden foto's maken en bekijken, waardoor je de vrijheid hebt om rond te kijken en elk detail te verkennen.

360 graden fotografie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt:

 • Google Business View (Google StreetView binnen): Bedrijven kunnen gebruikmaken van Google Business View om virtuele rondleidingen van hun fysieke locaties te creëren. Dit geeft potentiële klanten de mogelijkheid om jouw bedrijf van binnenuit te verkennen voordat ze besluiten te bezoeken.
 • 360 graden productfoto's: Voor e-commerce en online winkels is 360 graden productfoto's maken een uitstekende manier om producten van alle kanten te laten zien. Klanten kunnen het product roteren en inspecteren alsof ze het in hun handen hebben.
 • Vastgoed en Toerisme: Makelaars en toeristische bedrijven gebruiken 360 graden fotografie om potentiële kopers en reizigers een virtuele rondleiding te bieden en hen te helpen bij het nemen van beslissingen.
 • Interieurontwerp en Architectuur: Architecten en interieurontwerpers kunnen 360 graden foto's gebruiken om hun projecten te visualiseren en klanten een beter beeld te geven van hoe een ruimte eruit zal zien.

Voor het maken van hoogwaardige 360 graden foto's heb je gespecialiseerde apparatuur nodig en veel expertise. Het is vaak raadzaam om een ervaren 360 graden fotograaf, zoals een Google Business View fotograaf, in te schakelen om de beste resultaten te garanderen. Deze professionals kennen alle trucjes en technische aspecten die bij deze vorm van fotografie komen kijken.

De fotoshoot kan meer mensen aanmoedigen om door te klikken naar je Places pagina of website. Hij wordt bovendien weergegeven onder de kaart en boven de adresgegevens in Google. Wanneer de pagina van Google Places wordt bekeken op een smartphone is de Google Business View Shoot nog prominenter aanwezig als op een desktop computer.

Meest gekozen fotografen

Waarom je 360 graden foto's laten maken via Happix?

Zoek je een Google StreetView fotograaf? 360 graden fotografie biedt je doelgroep een mooie visuele ervaring. Bedrijven met Google StreetView foto s ogen direct professioneler.

Happix heeft het grootste aanbod 360° fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele Google Certified Photographer in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties.

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer de gewenste soort fotografie. Happix toont jou elke professionele Google Business View fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

De voordelen van 360 fotografie op een rijtje

 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Direct in Google zoekresultaten
 • Direct in Google Maps
 • Na verwerking door Google direct in Google Street View
 • Direct in Google+ lokaal
 • Direct in Google Places
 • Op je desktop, mobile en tablet.
 • Gemakkelijk te plaatsen op je website
 • Geschikt voor Facebook, Twitter en andere kanalen
 • Eenmalige investering

Veelgestelde vragen over 360 graden fotografie

Wat kost een 360 graden fotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een 360 graden fotograaf zijn gemiddeld €425,-. Heb je aan 7 standpunten al genoeg? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €375,-. Heb je meer dan 7 standpunten nodig? Bijvoorbeeld tot 10, 15 of 25 standpunten? Dan valt het tarief wat hoger uit. Bekijk hier de tarieven van de top 10 street view & 360° fotografen!

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €800,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden vaak ook beïnvloed door reiskosten, benodigde techniek, selectie, nabewerking, levering. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er nooit onverwachte kosten achteraf. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is 360 graden fotografie?

360 graden fotografie, ook wel bekend als sferische fotografie, legt een beeld vast vanuit alle mogelijke hoeken, zowel horizontaal als verticaal. Met deze techniek kun je 360 graden foto's maken en bekijken, waardoor je de vrijheid hebt om rond te kijken en elk detail te verkennen.

Waarom een 360 graden foto laten maken?

De foto's kunnen mensen aanmoedigen om door te klikken naar je Places pagina of website. Ze worden weergegeven onder de kaart en boven je adresgegevens in Google. Wanneer de pagina van Google Places wordt bekeken op een smartphone zijn ze nog prominenter aanwezig.

Hoe werkt een 360 graden fotoshoot?

Voor het maken van hoogwaardige 360 graden foto's heb je gespecialiseerde apparatuur nodig en veel expertise. Het is raadzaam om een ervaren 360 graden fotograaf, zoals een Google Business View fotograaf, in te schakelen om de beste resultaten te garanderen.

Wie is de beste 360 graden fotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type 360 graden foto's maakt dat jij zoekt. Bekijk hier de top 10 street view & 360° fotografen!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je 360 graden fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots