Mijn favorieten
Sluiten

Geef een fotoshoot kado!

Wie ga jij blij maken met een fotoshoot? Het Fotoshoot kado is in heel Nederland inwisselbaar bij 1225+ professionele fotografen en geldt voor alle fotoshoots!

  • Geef een blijvende herinnering kado
  • Direct na aanschaf in je mailbox
  • Bepaal zelf de waarde
  • Schrijf je eigen persoonlijke tekst
Kies jouw Fotoshoot kadobon
De nationale fotokadobon

Geef een blijvende herinnering kado

Een blijvende herinnering is het mooiste kado om te geven én te krijgen. Met het Fotoshootkado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring! Het maakt niet uit waar je woont of welke stijl je mooi vindt, want met 1225+ fotografen in heel Nederland en 32 soorten fotoshoots is er altijd voldoende keuze. Het is een unieke ervaring, van foto’s kun je nog lang genieten!

Bepaal zelf de waarde en schrijf je eigen persoonlijke tekst

Je kiest zelf het bedrag dat je wilt besteden. Ook kun je je eigen persoonlijke tekst toevoegen, zoals jouw felicitatie of gelukswens. De cadeaubon wordt direct naar jou verzonden. Zo weet je zeker dat je het kado ontvangt en kun je kiezen wanneer je de kadobon geeft. Laat zien hoeveel je om iemand geeft en zet hem of haar in het zonnetje. Een blijvende herinnering is het mooiste cadeau om te krijgen én te geven.

Meest gekozen kadobonnen

Besteed het Fotoshoot kado bij 1225+ fotografen

Wanneer je het Fotoshoot kado hebt ontvangen, ben je in het bezit van een unieke code die speciaal voor jou is. Deze is vanaf de verkoopdatum 3 jaar te verzilveren op Happix. Je kunt terecht bij iedere fotograaf die bij Happix is aangesloten. Reserveren gaat eenvoudig via de website door bij de betaling jouw unieke code in te voeren.

Kies je voor een fotograaf die nog niet bij Happix is aangesloten? Geen probleem! Laat het die fotograaf even weten, want iedere professionele fotograaf kan een gratis account aanmaken en vervolgens jouw Fotoshoot kado direct accepteren.

Voorwaarden Fotoshoot kado

Per fotoshoot kun je één Fotoshoot kado of code inwisselen voor de kosten van de fotoshoot of het bedrag dat nog openstaat. Het Fotoshoot kado geldt niet voor extra diensten en pakketten. Bij annulering van een fotoshoot die (deels) betaald is met een code of Fotoshoot kado vervalt de waarde van deze code of kadobon.

Alle soorten fotografie

Opdrachtgevers geven fotografen op Happix gemiddeld een 9,4

9,4

Op basis van 321 reviews

Vind altijd de fotograaf die bij jou past

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties. 

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je al wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Meeste soorten fotografie

Het maakt niet uit wie of wat je gefotografeerd wilt hebben, want met soorten fotografie is er altijd voldoende keuze. Het enige wat jij hoeft te doen is je locatie in te vullen. Weet je al wat je wilt? Een portret? Een profielfoto? Trouwfotografie? Dan kun je gemakkelijk de zoekresultaten op basis van jouw wensen filteren. Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank!

Gratis annuleren

We zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar, want bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking! Ben je toch verhinderd of is er iets veranderd? Geen zorgen, in overleg met de fotograaf kan alles gewijzigd worden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om tot 48 uur van tevoren gratis te annuleren. Eventuele betalingen worden direct teruggestort.

100% tevredenheidsgarantie

Happix zorgt voor dé perfecte match tussen fotograaf en klant. Als vergelijkingsplatform voor fotografie nemen wij de zorgen uit handen van de fotografen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: jou blij maken met mooie foto’s! 

Onze negen garanties zorgen ervoor dat jij een goed gevoel krijgt wanneer jij naar jouw prachtige foto kijkt. Pas wanneer jij blij bent, zijn wij dat ook! 

We garanderen je bijvoorbeeld het grootste aanbod van professionele fotografen, zekerheid door geverifieerde reviews, nooit reiskosten binnen je regio, altijd een vaste prijs vooraf met onze all-in tarieven, eenvoudig online betalen via alle gangbare methodes en natuurlijk 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Zijn de foto’s toch niet helemaal zoals je wil of is er wat misgegaan tijdens de fotoshoot? Download je foto's dan niet en neem binnen 7 dagen nadat je foto's voor je klaar staan contact op met de klantenservice. Dan zorgen we samen met je fotograaf voor een oplossing. 

Wij zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar. Want wil je in de toekomst weer foto’s laten maken? Dan zien we je natuurlijk héél erg graag weer terug. Bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking

Laagste all-in tarief

Het maakt niet uit of je fotografen in Den Haag, fotografen in Rotterdam of fotografen in Haarlem zoekt. Bij Happix krijg je vooraf een vaste prijs. Zo hoef je geen offertes meer aan te vragen en heb je nooit onverwachte kosten zoals reiskosten. Je ontvangt je foto’s altijd bewerkt en in hoge resolutie en je mag ze vrij gebruiken.

Alle fotoshoots hebben het laagste all-in tarief. Vind je na het boeken van jouw fotoshoot dezelfde fotoshoot van dezelfde fotograaf op een andere plek goedkoper? Happix geeft een laagste prijsgarantie. Je krijgt dan 25% korting op dát tarief!