Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Groningen
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Groningen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Groningen? De noordelijkste provincie van Nederland biedt een boel mogelijkheden voor fotografie. Het is een geweldige provincie om mooie foto’s te maken.

Denk aan de kanalenstelsels, de veengebieden, de bossen en de aangrenzende waddenzee. Met zoveel diverse natuur alleen al kan je met fotografie jezelf blijven uitdagen. Verspreid over de hele provincie zijn daarnaast meer dan 80 historische molens te vinden. Een mooie achtergrond of juist als onderwerp voor de foto’s. 

Wil je toch meer de stad in? In het stadscentrum van Groningen alleen al zijn prachtige locaties te vinden zoals bijvoorbeeld het Prinsenhof, het Goudkantoor en natuurlijk de Martinitoren. Vanaf de grond kun je mooie architectuurfoto’s maken van de Martinitoren, maar vanaf de toren zelf maak je misschien wel de mooiste panoramafoto’s.

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Groningen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Groningen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Groningen

Vind de fotograaf in Groningen die bij jou past

Fotograaf Groningen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Groningen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Groningen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Groningen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Groningen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Groningen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Groningen?

De prijs van je fotoshoot in Groningen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Groningen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Groningen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Groningen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Groningen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Groningen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken