Een fotograaf in Groningen boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Groningen boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Groningen


Dieren fotoshoot

In Groningen

Al voor €95

Fotograaf Ron

Reportage fotoshoot

In Groningen

Al voor €150

Fotograaf Geert Job

Bedrijfs fotoshoot

In Groningen

Al voor €115

Fotograaf Baudewijn

Dieren fotoshoot

In Groningen

Al voor €95

Fotograaf Albert

1 review

High-end portret fotoshoot

In Groningen

Al voor €109

Fotograaf Jan Peter

Vastgoed fotoshoot

In Groningen

Al voor €424

Fotograaf Ard

Wil jij een fotograaf uit de provincie Zuid Holland? Zoek niet verder! Happix heeft meer dan 1300 professionele fotografen aangesloten die jou willen helpen. Met allerlei soorten fotoshoots en ontelbare verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past.

Niets boven Groningen! De noordelijkste provincie van Nederland biedt zoveel mogelijkheden voor fotografie. Voornamelijk de natuur. Denk aan de kanalenstelsels, de veengebieden, de bossen en de aangrenzende waddenzee. Met zoveel diverse natuur alleen al kan je met fotografie jezelf blijven uitdagen. Verspreid over de hele provincies zijn meer dan 80 historische molens te vinden. Een mooie achtergrond of juist als onderwerp voor de foto’s. Wil je toch meer de stad in? In het stadscentrum van Groningen alleen al zijn prachtige locaties te vinden zoals bijvoorbeeld het Prinsenhof, het Goudkantoor en natuurlijk de Martinitoren. Vanaf de grond kun je mooie architectuurfoto’s maken van de Martinitoren, maar vanaf de toren zelf maak je misschien wel de mooiste panoramafoto’s. Al deze locaties zijn perfect voor stadsfotografie en straatfotografie. Kortom, Groningen heeft alles voor goede fotografie!

Boek via Happix en weet zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan! We rekenen geen reiskosten binnen jouw regio (25 km) en wanneer de fotoshoot buiten jouw regio is, worden de reiskosten automatisch verrekend in de prijs die jij voor je ziet. Alle prijzen zijn dus all-in en er komen geen onnodige kosten bij!

Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jij alle verschillende categorieën overzichtelijk op een rijtje kunt zien. Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt van mooie foto’s. Weet je niet goed wat je moet kiezen, welk pakket bij jouw wensen past of twijfel je gewoon over kleine dingen? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!

Per stad


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.