Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in heel Nederland
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Nederland? Vergelijk hier alle fotografen

Ben je aan het zoeken naar een Nederlandse fotograaf? Er is aanbod genoeg want er zijn héél veel fotografen. Zoek in Google maar eens op bijvoorbeeld "fotograaf Den Bosch". Dan krijg je ongeveer 1.040.000 resultaten! Hoe ga je deze vergelijken zodat jij de Nederlandse fotograaf vindt die bij jou past?

Collage van particuliere soorten fotografie

Het vinden van een Nederlandse fotograaf op Google

Stel je hebt dus zo'n tien fotografen gevonden. Alleen: er zijn in Den Bosch wel 50 goede fotografen die ongeveer maken wat jij zoekt. Alleen zijn ze niet direct zichtbaar op Google. Hoe komt dat? Die fotografen zijn alleen te vinden als je hun naam intypt. Maar die ken je niet. Je ziet het grootste deel van het aanbod dus niet. 

En dan? Van de tien fotografen die je gevonden hebt wil je de portfolio’s met elkaar vergelijken. Al de websites zitten verschillend in elkaar en dat maakt het vergelijken moeilijk. Als het lukt wil je meer weten. Is deze fotograaf beschikbaar? Hoeveel jaar ervaring heeft deze fotograaf? Past de fotograaf bij mijn wensen, wat zijn de randvoorwaarden, wat kost het? 

Heel vaak zijn deze gegevens niet te vinden. Je gaat dus mailen of bellen. Maar een groot deel heeft beperkte contactgegevens of zelfs geen mailadres op de website staan. Of een standaardformulier waar je niet al je vragen kwijt kunt. Fotografen zijn ZZP’ers die ook nog iets anders doen dan alleen fotograferen. Ze kunnen vaak de telefoon niet opnemen. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Meest gekozen fotografen in Nederland

Vind de fotograaf in Nederland die bij jou past

Fotograaf Nederland? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Nederland in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Nederland en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Nederland.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Nederland weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Nederland te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Nederland

Wat kost fotografie in Nederland?

De prijs van je fotoshoot in Nederland hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Nederland kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Nederland: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Nederland: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Nederland: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Nederland via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Nederland?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Nederland is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Nederland?

Kies eerst Nederland als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Nederland die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken