Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in heel Nederland
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk alle fotografen in Nederland

Ben je aan het zoeken naar een Nederlandse fotograaf? Er is aanbod genoeg want er zijn héél veel fotografen. Zoek in Google maar eens op bijvoorbeeld "fotograaf Den Bosch". Dan krijg je ongeveer 1.040.000 resultaten! Hoe ga je deze vergelijken zodat jij de Nederlandse fotograaf vindt die bij jou past?

Het vinden van een Nederlandse fotograaf op Google

Stel je hebt dus zo'n tien fotografen gevonden. Alleen: er zijn in Den Bosch wel 50 goede fotografen die ongeveer maken wat jij zoekt. Alleen zijn ze niet direct zichtbaar op Google. Hoe komt dat? Die fotografen zijn alleen te vinden als je hun naam intypt. Maar die ken je niet. Je ziet het grootste deel van het aanbod dus niet. 

En dan? Van de tien fotografen die je gevonden hebt wil je de portfolio’s met elkaar vergelijken. Al de websites zitten verschillend in elkaar en dat maakt het vergelijken moeilijk. Als het lukt wil je meer weten. Is deze fotograaf beschikbaar? Hoeveel jaar ervaring heeft deze fotograaf? Past de fotograaf bij mijn wensen, wat zijn de randvoorwaarden, wat kost het? 

Heel vaak zijn deze gegevens niet te vinden. Je gaat dus mailen of bellen. Maar een groot deel heeft beperkte contactgegevens of zelfs geen mailadres op de website staan. Of een standaardformulier waar je niet al je vragen kwijt kunt. Fotografen zijn ZZP’ers die ook nog iets anders doen dan alleen fotograferen. Ze kunnen vaak de telefoon niet opnemen. 

Meest gekozen fotografen in Nederland

Happix maakt het boeken van een fotograaf eenvoudig

Happix biedt voor deze problemen bij het boeken van een Nederlandse fotograaf de oplossing. Op het platform geef je eenvoudig via filters jouw voorkeuren aan en je ziet direct de foto’s die daarbij passen. Kies bijvoorbeeld een soort fotografie. Happix toont jou vervolgens elke Nederlandse fotograaf die deze soort fotografie doet. 

De fotografen kun je filteren en vergelijken op basis van prijs, ervaring, portfolio, reviews, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Dit maakt de manier waarop jij een Nederlandse fotograaf boekt een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Dat geeft niet, want Met 32 soorten fotografie en 1575+ Nederlandse fotografen is er altijd voldoende keuze. Kijk voor meer informatie in onze kennisbank of voor tips en inspiratie naar onze blogs

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken