Kies uit 1420 professionele fotografen ✓ Gratis annuleren ✓ Laagste all-in tarief

Aantal fotografen: 1420

Dit is nodig voor je all-in tarief

Wat voor fotograaf zoek je?
Fotografen voor elke fotoshoot

Op Happix kun je gelijk aan de slag! Op Happix vergelijk en vind je de fotograaf die bij je past. Je vindt het grootste aanbod aan professionele fotografen bij jou in de buurt, die allemaal geverifieerd zijn door onze medewerkers én onze klanten.

Wij als vergelijkingsplatform voor fotografie nemen de zorgen uit handen van de fotografen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: jou blij maken met mooie foto’s en een mooie herinnering! Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. Happix biedt jou dan ook een 100% tevredenheidsgarantie, dus pas wanneer jij blij bent met jouw fotograf, zijn wij dat ook!

Het enige wat jij hoeft te doen is de locatie van de fotoshoot in te vullen. Happix laat dan alle professionele fotografen bij jou in de buurt zien waar jij een keuze uit kunt maken. Met meer dan 50 soorten fotoshoots is er altijd een fotoshoot voor jou bij.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.