Loading...

Meer weten? Bekijk alle artikelen!


Autofotografie

Autofotografie is het professioneel fotograferen van auto's en motoren. Het lijkt gemakkelijk, maar dit is dankzij de verschillende reflecties één van de moeilijkste vormen van fotografie.

Lees verder

Baby fotografie

Baby fotografie is het fotograferen van pasgeboren baby’s. Met verschillende poses en attributen wordt je baby naar jouw wensen vastgelegd.

Lees verder

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie legt de essentie vast van een bedrijf door niet alleen de locatie vast te leggen, maar ook de medewerkers en de uitstraling.

Lees verder

Boudoir fotografie

Wat is boudoir fotografie? En hoe ga ik zo'n boudoir fotoshoot in? Bekijk de definitie en tips voor een geslaagde shoot.

Lees verder

Bruidsfotografie

Benieuwd naar bruidsfotografie? Hier lees je wat het precies inhoudt, wat een bruidsfotograaf voor jou kan betekenen en tips voor bruidsfotografie

Lees verder

Cake smash fotoshoot

Een cake smash is een manier om de eerste verjaardag van kinderen te vieren. Aan de hand van cadeautjes, versieringen, mooie outfits én een taart die volledig in de handen ligt van de kinderen.

Lees verder

Computer generated images (CGI)

Wat is CGI en hoe kan ik het toepassen voor mijn bedrijf?

Lees verder

Concertfotografie

Concertfotografie draait om het vastleggen van dat ene moment. Spelen met het licht en met de beweging van de talenten zorgt voor unieke beelden die de voorstelling vereeuwigen.

Lees verder

Dierenfotografie

Dierenfotografie is het fotografen van dieren. Dit kunnen huisdieren, boerderijdieren of zelfs wilde dieren zijn.

Lees verder

Drone fotografie

Drone fotografie is een vorm van vastgoed fotografie waarbij een drone foto’s uit de lucht maakt. Vanaf grote hoogte kunnen drones beelden schieten waar een normale fotograaf niet zomaar bij kan.

Lees verder

Event fotografie

Event fotografie is, zoals de naam al aangeeft, fotografie op evenementen. Het is de kunst om de sfeer van het event op de foto te krijgen.

Lees verder

Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot is een shoot waarbij de hele familie aanwezig is. Dit kan variëren van een klein gezinnetje tot een gezellige, grote familie.

Lees verder

Familiefotografie

Een familiefoto is een foto met het gehele gezin. Vaak wordt zo'n foto cadeau gegeven of mooi op canvas uitgeprint.

Lees verder

Fashionfotografie

Fashionfotografie, ookwel bekend als modefotografie, draait om meer dan alleen het vastleggen van dat ene kledingstuk. Het gevoel en de essentie van de look speelt ook een grote rol.

Lees verder

Foodfotografie

Food fotografie is een vorm van fotografie die gerechten vastlegt, zodat deze zelfs digitaal onweerstaanbaar zijn

Lees verder

Fotoreportage

Wat is nu specifiek aan een fotoreportage? En wanneer kies ik voor dit type fotografie?

Lees verder

Fotowandeling

Hoe leuk is het om op fotowandeling te gaan door je eigen stad? Deze workshop zorgt dat jij jouw stad beter kan leren kennen én ook de camera. Ga de highlights af en leer beter te fotograferen.

Lees verder

Geboortefotografie

Wat is geboortefotografie en waar vind ik de beste tips en fotografen?

Lees verder

Glamourfotografie

Bij glamourfotografie stap je in de wereld van glitter.. en glamour. Make-up, mooie kleren en haren netjes gedaan en je bent klaar om te gaan. Wat is het verschil tussen portretfotografie en glamourfo...

Lees verder

Google Street View - 360

Google Street View, Google Business View, Google Virtuele Tour of kort een 360 graden foto is een manier van fotografie waarin alle kanten van een persoon, object, dier of omgeving te zien zijn.

Lees verder

Groepsportret

Een groepsportret is een fotoshoot waarbij minimaal vijf personen gefotografeerd worden. Dit kan zowel familie, vrienden, kennisen of collega's zijn.

Lees verder

High-end portretfotografie

Portretfotografie high-end is iets wat je niet vaak laat doen. Wat is het nou eigenlijk en wat is het verschil met reguliere portretfotografie?

Lees verder

Hoogtefotografie

Hoogtefotografie is een vorm van vastgoedfotografie. Deze manier van fotograferen zorgen voor een ander perspectief op gebouwen en landschappen.

Lees verder

Industriële fotografie

Industriële fotografie is een breed type fotografie. Je kunt namelijk de focus leggen op gebouwen, bedrijven/fabrieken, machines of producten.

Lees verder

Interieurfotografie

Interieurfotografie is het fotograferen van het interieur van woningen, kantoorpanden, showrooms en horecazaken.

Lees verder

Kinderfotografie

Wat is kinderfotografie? De definitie en meer tips om de shoot een succes te maken!

Lees verder

Kwaliteit van foto's

Het kan voorkomen dat de foto’s die je ontvangt er niet uitzien zoals je verwacht hebt. De kleuren komen niet overeen of de foto’s ogen mat en flets of juist overbelicht en extreem gekleurd. Wat n...

Lees verder

Landschapsfotografie

Landschapsfotografie is een vorm van fotografie die de natuur vastlegt in al haar schoonheid. Door het gebruik van natuurlijk licht, wordt het buitengevoel naar binnen gebracht.

Lees verder

Loveshoot

Kijk om meer informatie te verkrijgen over loveshoots en hoe jij deze kan boeken.

Lees verder

Luchtfotografie

Luchtfotografie legt de omgeving vast van bovenaf. Aan de hand van natuurlijk licht wordt het gevoel dat boven ontstaat, naar beneden gehaald.

Lees verder

Meiden fotoshoot

Een meiden fotoshoot is een shoot waarbij een groep of een stel vriendinnen hun vriendschap vastleggen. Op locatie of in een studio komen met gezellige meiden de spontane foto’s vanzelf!

Lees verder

Modelfotografie

Model-, portret- en glamourfotografie liggen allemaal erg dicht bij elkaar. Wat is modelfotografie precies en waar liggen de voornaamste verschillen?

Lees verder

Natuurfotografie

Natuurfotografie is een vorm van fotografie die de natuur vastlegt in al haar schoonheid. Door het gebruik van natuurlijk licht, wordt het buitengevoel naar binnen gebracht.

Lees verder

Newborn fotografie

Wat is newborn fotografie? Is het geschikt voor jou? Bekijk het meer tips!

Lees verder

Partyfotografie

Bij partyfotografie wordt er een feest vastgelegd, zonder dat de organisator van het feest daar zelf naar hoeft om te kijken. De fotograaf zorgt dat de gasten en de sfeer goed worden vast gelegd.

Lees verder

Portretfotografie

Portretfotografie is het fotograferen van mensen, het toont het echte gezicht van mensen. Nu kun je je voorbereiden op een dergelijke shoot.

Lees verder

Productfotografie

Een uitgebreide beschrijving van productfotografie en waar je verschillende productfotografen kunt vinden.

Lees verder

Reisfotografie

Reisfotografie is een breed type fotografie. Dit kan zowel natuur-, dier- als reisgidsfotografie zijn.

Lees verder

Sportfotografie

Sportfotografie is een vorm van fotografie waarbij er gebruik wordt gemaakt van het juiste moment om zo de perfecte beweging vast te leggen.

Lees verder

Straatfotografie

Straatfotografie is een populair type van fotografie. Hierbij fotograferen mensen publieke plaatsen en de voorbijgangers. Het levert natuurlijke foto's op, die niet geposeerd zijn.

Lees verder

Studiofotografie

Wat is studiofotografie en wat zijn de voordelen?

Lees verder

Theaterfotografie

heaterfotografie draait om het vastleggen van dat ene moment. Spelen met het licht en met de beweging van de talenten zorgt voor unieke beelden die de voorstelling vereeuwigen.

Lees verder

Trouwfotografie

Benieuwd naar trouwfotografie? Hier lees je wat het precies inhoudt, wat een bruidsfotograaf voor jou kan betekenen en tips om je goed voor te bereiden!

Lees verder

Tuinfotografie

Tuinfotografie legt de tuin en de planten dusdanig vast dat de sfeer van de tuin, het ontwerp en de planten perfect uitkomen.

Lees verder

Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie is een combinatie tussen interieur- en exterieurfotografie. Dit type fotografie is bedoeld om de verkoop van een pand te stimuleren.

Lees verder

Vriendinnenfotoshoot

Lees hier wat een vriendinnenfotoshoot is en nuttige tips in de voorbereiding hiervan!

Lees verder

Vrijgezellen fotoshoot

Een vrijgezellen fotoshoot is een reportage van een vrijgezellenfeest. Het volgt de activiteiten die door de groep van de vrijgezel worden uitgevoerd.

Lees verder

Watersportfotografie

Watersportfotografie is een type fotografie waarbij spel op het water centraal staat. Vanwege de snelheid en het water is het één van de meest uitdagende vormen.

Lees verder

Zakelijke fotoshoot

Met een zakelijke fotoshoot krijg jij foto's waarmee je een positieve eerste indruk maakt, bijvoorbeeld op LinkedIn en je website.

Lees verder

Zwangerschapsfotoshoot

Op zoek naar een zwangerschapsfotoshoot of wil je gewoon tips? Kijk verder!

Lees verder

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.