Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Breda
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Breda? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Breda? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Breda is de Parel van het Zuiden.

Een stad van meer dan 180.000 inwoners die strategisch ligt tussen de A16, de A58 en de A27 en dus prima bereikbaar is. Maar Breda is niet alleen maar bereikbaar, de stad heeft een rijke historie die je ziet als je door de stad loopt. Historische plekken zoals de Grote Kerk en het KMA, en natuurlijk de lego historie die zich toont in diverse kazernes.

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Breda

Breda kent vele populaire fotoshoot locaties. Valkenbergpark, Wilhelminapark en het Mastbos zijn daar uitschieters in. Perfect voor een fotoshoot op locatie! Bijvoorbeeld voor portretfotografie, maar ook voor de natuurliefhebbers. 

Net als de volledig opnieuw "aangelegde" Mark in het markdal tegen Ulvenhout aan. Daar zie je op een mooie dag ook veel fotografen lopen die daar hun mooiste shoot proberen te maken van planten, dieren of vergezichten. Zeker ook als je richting de stad fotografeert kun je hier hele mooie shoots maken. Het mooiste is natuurlijk als je deze beelden ook weer kunt delen op bijvoorbeeld social media.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Breda en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Breda wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Breda

Vind de fotograaf in Breda die bij jou past

Fotograaf Breda? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een nieuwe portretfoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Breda in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Breda en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Breda of kies je eigen soort fotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Breda.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Breda weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Breda te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Breda

Wat kost een fotograaf in Breda?

De prijs van je fotoshoot in Breda hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Breda kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees hier meer over de tarieven van professionele fotografen.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Breda: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Breda: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Breda: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Breda via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Hoe vind ik mijn fotograaf in Breda?

Kies Breda als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Breda die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wie is de beste fotograaf in Breda?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Breda is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt! Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Breda of kies je eigen soort fotografie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken