Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Eindhoven
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Eindhoven

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Eindhoven? Het is een geweldige plek om foto’s te maken. Eindhoven is een stad die barst van de energie. 

Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een creatieve broedplaats op het gebied van creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis.

Eindhoven koketteert met high tech, en dat vind je terug in onder andere de startup omgeving die je bij Strijp-S aantreft. Dit terrein is volledig herontwikkeld en biedt nu een bruisende omgeving voor een heel breed scala aan bedrijven en horeca. Maar natuurlijk wel in de setting van de oude karakteristieke panden. 

Voor een geweldige fotoshoot in Eindhoven vind je natuurlijk je fotograaf op Happix, en dit kan zijn voor een familieportret, een bruidsreportage of een social media portret, het kan allemaal! Het kan in een studio bij een fotograaf maar net zo goed buiten in de stad of in een van de mooie gebouwen. Of gewoon tussen de kroegen op Stratumseind als je een die-hard Eindhovenaar bent.

Je kunt natuurlijk ook Eindhoven iets verlaten voor de omliggende dorpen Heeze, Leende of Waalre waar je ook richting het bos kunt gaan voor een natuur fotoshoot of gewoon om de natuur te fotograferen. Het is jouw keus!

Alle fotografen in de regio van Eindhoven weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Eindhoven en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Eindhoven wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Eindhoven

Vind de fotograaf in Eindhoven die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Eindhoven in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Eindhoven die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Eindhoven? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken