Auto & Motorfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Auto & Motorfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijk op locatie

Verfijn je keuze

Auto's & Motoren

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je auto & Motoren fotoshoot


Autofotografie is het professioneel fotograferen van auto's (en motoren). Het lijkt gemakkelijk, maar de fotograaf heeft niet alleen te maken met de branding van jouw auto/bedrijf. De grootste uitdaging in autofotografie zijn de reflecties. De juiste belichting, lensfilters en balans in de nabewerking kunnen zorgen voor de perfecte foto.

Vaak wordt autofotografie gebruikt voor showrooms/auto dealers, advertenties en branding. Goede autofoto's zijn fijn voor zowel de koper als de verkoper. Auto's met goede foto's worden namelijk veel sneller verkocht en geven eerder een realistisch beeld van zowel de binnen- als buitenkant.

Om een mooie foto te maken van je auto kan je thuis op je oprit aan de slag gaan, maar voor mooie auto foto’s is een goede locatie vaak al het halve werk. Als de locatie past bij het gevoel dat de auto heeft, zien mensen zichzelf er sneller in rijden. Vaak hebben fotografen die op locatie werken een mobiele studio. Op deze manier kunnen zij de belichting altijd perfect instellen.

Voorbeelden van inspirationele locaties zijn bijvoorbeeld industrieterreinen, lange afgelegen wegen, duinen of grote parken waar je kan rijden.

Voorbereidingen

Als je autofotografie boekt is het belangrijk dat op de dag van de shoot de auto helemaal schoon en opgepoetst is. Glanzende auto’s doet het beter op de foto’s. Vieze plekken en oneffenheden zijn extra zichtbaar in de weerkaatsing van het licht, vooral wanneer de details worden vastgelegd.

Extra tips:

Kies de tijd het liefst rond zonsopgang of zonsondergang, dan is het licht zachter.

Zorg voor een rustige omgeving, zodat de auto het stralende middelpunt is.

Maak een moodboard met de stijl die jij het gaafst vind. (denk aan Pinterest)


Meest gekozen fotografen:

Auto & Motoren fotoshoot

In Nispen

Al voor €54

Fotograaf Jonathan

Auto & Motoren fotoshoot

In Nieuwegein

Al voor €387

Fotograaf Romano

1 review

Auto & Motoren fotoshoot

In Ede

Al voor €436

Fotograaf Mark

Auto & Motoren fotoshoot

In Vogelwaarde

Al voor €181

Fotograaf Jaimy

Auto & Motoren fotoshoot

In Delft

Al voor €436

Fotograaf Andrew

Auto & Motoren fotoshoot

In Rossum

Al voor €242

Fotograaf Benton


Waarom kiezen voor je autofotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste auto foto’s garandeert bij een professionele fotograaf in jouw regio. Kiezen maken wij gemakkelijk met de visuele keuzehulp. Je hebt snel je top drie op een rijtje, door je budget, plaats en gewenste ervaring in te voeren. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod autofotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips om jouw auto nóg meer te laten shinen.

Auto’s. Je kunt er niet omheen en iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaald type. Of dat nu een Ford, Porsche of Maserati is, doet er niet toe. Jij bent er trots op! De auto fotograaf weet exact hoe jouw auto het beste uit komt op de foto’s. Weet jij al in welke settting jij de auto wil? Wil je dat de auto rijdt of juist stilstaat? Bespreek dit van te voren allemaal door voor de mooiste foto’s! Deze foto’s kunnen gebruikt worden in al je communicatie. Of dat nu is voor je folder, je Marktplaats advertentie of je website.

Wat krijg ik als ik mijn autofotografie via Happix regel?

  • Prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.