Een fotograaf in Rotterdam boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Rotterdam boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Rotterdam


Webshop fotoshoot

In Rotterdam

Al voor €151

Fotograaf Adilson

Reportage fotoshoot

In Maastricht

Al voor €190

Fotograaf Guillo

Uitvaart fotoshoot

In Rotterdam

Al voor

Fotograaf Iris

Lucht fotoshoot

In Rotterdam

Al voor €301

Fotograaf Rob

Interieur fotoshoot

In Rotterdam

Al voor €30

Fotograaf Anna Giulia

Auto & Motoren fotoshoot

In Rotterdam

Al voor €303

Fotograaf Luc

Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, is een stad waarin je jezelf makkelijk kwijt kunt raken. Niet alleen door de grootte, maar ook door de diversiteit. Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. 

Met zijn historie als havenstad heeft Rotterdam geweldige maritieme objecten. Hierbij kun je denken aan Hotel New York, met eromheen oude pakhuizen die tot aan de Europoort strijken. Maar ook de diverse oude havens zoals de Leuvehaven en de Parkhaven waar je nog de panden ziet van de vroegere rijke handelaren. Ook bij de verschillende scheepswerven komt de vroegere ambachtelijke scheepsbouw naar voren. Maar vergis je niet, ook in de hedendaagse scheepvaart is Rotterdam een grote speler.

Een goede plek om Rotterdam en haar maritieme activiteiten goed te overzien is natuurlijk de Euromast. Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over de havenstad. Op een heldere dag zie je zelfs zo ver als de Noordzee! Ook worden er veel foto's gemaakt in het mooiste voetbalstadion van Nederland: De Kuip. Hier speelt Feyenoord in de weekenden zijn thuiswedstrijden. 

Ook kun je Rotterdam prachtig bekijken en fotograferen vanaf één van de Spido rondvaartboten, die om het half uur vertrekken vanuit de parkhavens. Deze boten nemen je mee over de Maas, onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door. Maar er zijn ook andere attracties in Rotterdam zoals diergaarde Blijdorp, Ahoy, en de mooie streek rondom de Kralingse plas en het bos aldaar. In Rotterdam is er een contrast tussen de industriële havens en het rustige wonen.

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties die passen bij jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is. Vraag vooral na bij een Rotterdamse fotograaf wat zijn/haar favoriete plekken zijn. 


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.