Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Rotterdam? Vergelijk hier de fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Rotterdam? Benieuwd naar wat een fotograaf in Rotterdam kost? Vergelijk direct alle fotografen en hun tarieven of lees er hier meer over.

Wat zijn leuke fotolocaties in Rotterdam? Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. Ideaal voor fotografie dus en genoeg toplocaties voor jouw fotoshoot!

Met zijn historie als havenstad heeft Rotterdam geweldige maritieme objecten. Hierbij kun je denken aan Hotel New York, met eromheen oude pakhuizen die tot aan de Europoort strijken. Maar ook de diverse oude havens zoals de Leuvehaven en de Parkhaven waar je nog de panden ziet van de vroegere rijke handelaren.

Ook bij de verschillende scheepswerven komt de vroegere ambachtelijke scheepsbouw naar voren. Maar vergis je niet, ook in de hedendaagse scheepvaart is Rotterdam een grote speler. 

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Rotterdam

Een goede plek om Rotterdam en haar maritieme activiteiten goed te overzien is natuurlijk de Euromast. Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over de havenstad. Op een heldere dag zie je zelfs zo ver als de Noordzee! Ook worden er veel foto’s gemaakt in het mooiste voetbalstadion van Nederland: De Kuip. Hier speelt Feyenoord in de weekenden zijn thuiswedstrijden.

Ook kun je Rotterdam prachtig bekijken en fotograferen vanaf één van de Spido rondvaartboten, die om het half uur vertrekken vanuit de parkhavens. Deze boten nemen je mee over de Maas, onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door.

Maar er zijn ook andere attracties in Rotterdam zoals diergaarde Blijdorp, Ahoy, en de mooie streek rondom de Kralingse plas en het bos aldaar. In Rotterdam is er een contrast tussen de industriële havens en het rustige wonen.

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties om een mooie plaat vast te leggen tijdens jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Rotterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Rotterdam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Vind de fotograaf in Rotterdam die bij jou past

Fotograaf Rotterdam? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een nieuwe portretfoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Rotterdam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Rotterdam en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Rotterdam of kies je eigen soort fotografie!

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Rotterdam.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Rotterdam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Rotterdam te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Rotterdam

Wat kost een fotograaf in Rotterdam?

De prijs van je fotoshoot in Rotterdam hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Rotterdam kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees hier meer over de tarieven van professionele fotografen.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Rotterdam: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Rotterdam: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Rotterdam: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Rotterdam via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Hoe vind ik mijn fotograaf in Rotterdam?

Kies Rotterdam als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Rotterdam die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Wie is de beste fotograaf in Rotterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Rotterdam is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt! Bekijk hier bijvoorbeeld de top 10 gezinsfotografen in Rotterdam of kies je eigen soort fotografie!

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken