Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Rotterdam
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Rotterdam

Op zoek naar een fotograaf in Rotterdam? Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, is een stad waarin je jezelf makkelijk kwijt kunt raken. Niet alleen door de grootte, maar ook door de diversiteit. Je kan er overal wel een prachtige foto maken.

Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. Ideaal voor fotografie dus en enorm toplocaties voor jouw fotoshoot!

Met zijn historie als havenstad heeft Rotterdam geweldige maritieme objecten. Hierbij kun je denken aan Hotel New York, met eromheen oude pakhuizen die tot aan de Europoort strijken. Maar ook de diverse oude havens zoals de Leuvehaven en de Parkhaven waar je nog de panden ziet van de vroegere rijke handelaren. 

Ook bij de verschillende scheepswerven komt de vroegere ambachtelijke scheepsbouw naar voren. Maar vergis je niet, ook in de hedendaagse scheepvaart is Rotterdam een grote speler.

Een goede plek om Rotterdam en haar maritieme activiteiten goed te overzien is natuurlijk de Euromast. Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over de havenstad. Op een heldere dag zie je zelfs zo ver als de Noordzee! Ook worden er veel foto’s gemaakt in het mooiste voetbalstadion van Nederland: De Kuip. Hier speelt Feyenoord in de weekenden zijn thuiswedstrijden. 

Ook kun je Rotterdam prachtig bekijken en fotograferen vanaf één van de Spido rondvaartboten, die om het half uur vertrekken vanuit de parkhavens. Deze boten nemen je mee over de Maas, onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door. 

Maar er zijn ook andere attracties in Rotterdam zoals diergaarde Blijdorp, Ahoy, en de mooie streek rondom de Kralingse plas en het bos aldaar. In Rotterdam is er een contrast tussen de industriële havens en het rustige wonen.

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties om een mooie plaat vast te leggen tijdens jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is. 

Alle fotografen in de regio van Rotterdam weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Rotterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen!

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Vind de fotograaf in Rotterdam die bij jou past

Vul Rotterdam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke fotograaf in de omgeving Rotterdam die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Rotterdam? Het maakt niet uit of je een zwangerschapsshoot in Rotterdam, newborn shoot in Rotterdam, portretfotograaf in Rotterdam, bruidsfotograaf in Rotterdam of bedrijfsfotograaf in Rotterdam zoekt. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze! 

Kijk voor meer informatie in onze kennisbank of voor tips en inspiratie naar onze blogs

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken