Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een geboortefotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over geboortefotografie

Ben jij op zoek naar de juiste fotograaf voor jouw geboortefotografie? De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders en moois en stipt één van de meest memorabele momenten in je leven. Op Happix kun je gemakkelijk en snel de juiste fotograaf vinden die aanwezig kan zijn bij de bevalling. De fotograaf is 24 uur per dag beschikbaar om prachtige foto’s te maken tijdens de bevalling. 

Een fotoreportage van de geboorte zorgt ervoor dat jij later met je partner en kindje kunt terugkijken op het begin van zijn of haar leven. De geboortefotograaf kan thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum op de achtergrond aanwezig zijn om dit intieme moment vast te leggen. Zeker voor de aanstaande moeder is het belangrijk dat zij op haar gemak is tijdens het fotograferen tijdens de geboorte en dat zij zelf kan bepalen wat wel en niet in beeld komt.

Meest gekozen fotoshoots

Wat krijg ik als ik mijn geboortefotografie via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je fotograaf staat 24/7 stand-by vanaf de 38e week zwangerschap.
  • Dit moment geldt als startdatum van de opdracht.

Waarom kiezen voor geboortefotografie via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland, succes gegarandeerd! Met zoveel fotografen kan het wellicht lastig zijn om iemand te kiezen. Maak je geen zorgen, de (visuele) keuzehulp zorgt ervoor dat jij gemakkelijk kan filteren op de zaken die belangrijk zijn, zoals prijzen, portfolio en achtergrondinformatie. Kiezen wordt zo echt gemakkelijk!

Zoek je een stralende foto voor het geboortekaartje? Wil je de familiefoto's rond het kraambed vastleggen als een blijvende herinnering voor later? De fotograaf komt van te voren thuis voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden door te spreken.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat de klik er niet is op de dag zelf. Laat de fotograaf al je zorgen ontnemen en zorg voor een mooi resultaat waar jij en je kind voor altijd op terug kunnen kijken.

Een fotograaf tijdens de bevalling kan raar aanvoelen. Iemand die je niet tot amper kent is aanwezig tijdens een heel belangrijk moment in je leven. Door de kennismaking hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Tijdens het geven van nieuw leven zal de fotograaf ervoor zorgen dat jij een tastbare herinnering krijgt van een van de mooiste momenten van je leven.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een geboortefotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen