Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke bedrijfsfotograaf fotograaf
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Bedrijfsfotografie? Vergelijk hier alle bedrijfsfotografen

Bedrijfsfotografie legt de essentie vast van een bedrijf. Door middel van bedrijfsfotografie wordt het imago van je bedrijf voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. Wanneer dit op de juiste manier wordt vastgelegd voegt dit toe aan de sfeer van het bedrijf. Deze beelden zijn ook goed te gebruiken voor drukwerk, de website en social media.

Bij deze vorm van fotografie draait het dus om meer dan alleen het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en de werkzaamheden. De medewerkers, het proces en de locatie dragen bij aan de uitstraling van een bepaald imago en een filosofie. De fotografen hebben hoge ervaring met bedrijfsfoto’s en dit is terug te zien in hun portfolio.

Denk vooraf goed na wie en wat je wilt dat in beeld wordt gebracht. Wat voor fotografie van je bedrijf wil je? Wil jij de nadruk leggen op de processen voor je klanten? Het kantoor en medewerkers voor een investeerder? Of alleen je producten?

Meest gekozen fotografen

Waarom kiezen voor je bedrijfsfotograaf via Happix?

Bedrijfsfotografie? Wil jij jullie bedrijf op een unieke manier presenteren? Deze mooie beelden zijn goed te gebruiken voor drukwerk, je website en social media. Wie werkt er nu eigenlijk bij jou en wat is de sfeer bij jouw bedrijf? Ieder bedrijf heeft een eigen karakter, het is de kunst om dit op de juiste manier vast te leggen.

Happix heeft het grootste aanbod van bedrijfs fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul een locatie in en kies bedrijfsfotografie. Happix toont jou elke professionele bedrijfsfotograaf in de omgeving. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie en de beste tips en tricks.


3 tips voor bedrijfs fotografie

Om je website en je zakelijke social media pagina's persoonlijker te maken kies je ervoor om je team professioneel vast te leggen. Een team-pagina met mooie foto's wekt namelijk vertrouwen bij potentiële klanten en geeft net dat beetje meer inzicht in de organisatie. Die eerste indruk kun je maar een keer maken.

Tip 1: Geen geforceerde glimlachen

Wanneer personeel een onderdeel uitmaakt van de bedrijfsfotoshoot is het belangrijk om hen op een natuurlijke manier vast te laten leggen. Geen geforceerde glimlachen, maar liever mensen die bezig zijn met hun werk.

Meestal kijken mensen bij bedrijfsreportages niet recht in de camera. Ze zijn zich er vaak niet eens van bewust dat ze op de foto worden gezet. En juist dat zorgt ervoor dat de foto’s veel authentieker worden.

Tip 2: Een ruimte zonder afleiding

Zorg ervoor dat de ruimte waarin je de bedrijfsfoto's laat maken opgeruimd en schoon is. Houd het beeld rustig. Het kiezen van de juiste momenten helpt hier veel bij.

Als de ruimte een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsreportage (bijvoorbeeld wanneer je een winkel of schoonheidssalon hebt) dan is het belangrijk dat die ruimte de aandacht krijgt. Als de bedrijfsfotografie plaatsvindt in een kleine ruimte dan zal de fotograaf kunnen kiezen voor het gebruik van een groothoek-objectief.

Tip 3: Verschillende kleding, locaties en houdingen

Wil je foto’s laten maken van je medewerkers voor op de team-pagina? Denk dan vooraf goed na hoe je dit wilt vormgeven. Wil je bijvoorbeeld foto’s van medewerkers achter hun bureau? Of wil je ze juist allemaal voor een witte achtergrond laten maken? En houden jullie onderling rekening met elkaars kledingkeuze (kleuren), of juist niet?

Door hier van te voren goed over na te denken vormen de foto’s straks een logisch geheel. Soms gaat de bedrijfsfotografie zelfs nog verder en laten de foto’s van het team ook iets zien van de persoonlijkheid van de medewerker. Bijvoorbeeld van iemand met een tennisracket.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfotografie

Wat kost een bedrijfsfotograaf?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een bedrijfsfotograaf zijn gemiddeld €775,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw bedrijfsfotografie opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wat is bedrijfsfotografie?

Zakelijke fotografie legt de essentie vast van je bedrijf. Met goede zakelijke foto's is het imago van je bedrijf voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. De beelden worden gebruikt voor drukwerk, reclame, websites en social media.

Waarom een bedrijfsfoto laten maken?

Met professionele zakelijke foto's is het imago van je bedrijf voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. De kwaliteit van de foto's heeft effect op hoe professioneel je bedrijf wordt ervaren. De beelden op talloze plekken gebruiken.

Hoe werkt een bedrijfsfotoshoot?

Bedenk wie en wat je wilt dat in beeld wordt gebracht. Wil jij de nadruk leggen op de processen? Of op het kantoor en je medewerkers? Bespreek dit van te voren met je fotograaf. Zorg voor een ruimte zonder afleiding en voorkom geforceerde glimlachen.

Wie is de beste bedrijfsfotograaf?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type zakelijke foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je bedrijfsfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots