Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Leeuwarden
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Leeuwarden

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Leeuwarden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân en de start-en finishplaats van de Elfstedentocht. 

Het is een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar je heerlijk kunt winkelen. Aan de grachten staan honderden monumenten en je vindt er prachtige musea. Leeuwarden bruist! Het bewijs? Leeuwarden is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van 2018! Dit alles biedt natuurlijk enorm veel mogelijkheden voor fotografen!

Zoals gezegd kent Leeuwarden veel prachtige gebouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Blokhuispoort, een locatie die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bruidsfotografie. Maar ook de Jacobijnerkerk, de Sint Bonifatiuskerk of de Oldehoeven zijn plekken die als synoniemen gezien worden voor prachtige fotografie van alle soorten. 

Leeuwarden veel water, waardoor er prachtige shoots mogelijk worden. Denk bijvoorbeeld aan de binnenstad met zijn pittoreske grachtjes, maar ook de prachtige Museumhaven of de enorme Prinsentuin. Super om goede portretfoto’s vast te leggen.

Alle fotografen in de regio van Leeuwarden weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Leeuwarden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Leeuwarden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Leeuwarden

Vind de fotograaf in Leeuwarden die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Leeuwarden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Leeuwarden die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Leeuwarden? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken