Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Leeuwarden
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Leeuwarden? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Leeuwarden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân en de start-en finishplaats van de Elfstedentocht. 

Het is een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar je heerlijk kunt winkelen. Aan de grachten staan honderden monumenten en je vindt er prachtige musea. Leeuwarden bruist! Het bewijs? Leeuwarden is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van 2018! Dit alles biedt natuurlijk enorm veel mogelijkheden voor fotografen!

Happix collage van particuliere soorten fotografie in Leeuwarden

Zoals gezegd kent Leeuwarden veel prachtige gebouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Blokhuispoort, een locatie die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bruidsfotografie. Maar ook de Jacobijnerkerk, de Sint Bonifatiuskerk of de Oldehoeven zijn plekken die als synoniemen gezien worden voor prachtige fotografie van alle soorten.

Leeuwarden veel water, waardoor er prachtige shoots mogelijk worden. Denk bijvoorbeeld aan de binnenstad met zijn pittoreske grachtjes, maar ook de prachtige Museumhaven of de enorme Prinsentuin. Super om goede portretfoto’s vast te leggen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Leeuwarden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Leeuwarden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Leeuwarden

Vind de fotograaf in Leeuwarden die bij jou past

Fotograaf Leeuwarden? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Leeuwarden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Leeuwarden en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Leeuwarden.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Leeuwarden weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Leeuwarden te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Leeuwarden

Wat kost fotografie in Leeuwarden?

De prijs van je fotoshoot in Leeuwarden hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Leeuwarden kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Leeuwarden: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Leeuwarden: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Leeuwarden: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Leeuwarden via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Leeuwarden?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Leeuwarden is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Leeuwarden?

Kies eerst Leeuwarden als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Leeuwarden die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken