Een fotograaf in Flevoland boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Flevoland boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Flevoland


Portret fotoshoot

In Almere

Al voor €190

Fotograaf Perla

2 reviews

Bruids fotoshoot

In Lelystad

Al voor €300

Fotograaf Peter &

Bedrijfs fotoshoot

In Almere

Al voor €424

Fotograaf Maarten

Portret fotoshoot

In Lelystad

Al voor €35

Fotograaf Sandra

Kinder fotoshoot

In Lelystad

Al voor €50

Fotograaf Lindie

Bruids fotoshoot

In Lelystad

Al voor €295

Fotograaf Willem

Op zoek naar een professionele fotograaf in Flevoland? Dan zit je hier aan het juiste adres. Happix heeft meer dan 1300 aangesloten fotografen die jou graag willen helpen!  Vergelijk alle aangesloten fotografen van Happix op basis van prijzen, portfolio’s en motivatie. Vind de fotograaf die bij jou past!

Flevoland is een nieuwe provincie van Nederland, niet vreemd dus dat de populairste gebouwen nieuwbouw zijn. Met veel nieuwbouw kun je alle kanten op. Denk aan mooie achtergronden voor portretfoto’s of juist voor architectuurfotografie! Wil je liever de natuur opzoeken? Dan zit je in in de jongste provincie Flevoland goed. Je hebt naast de Flevopolder ook nog eens de Oostvaardersplassen. Natuur genoeg!

Wanneer je op Happix je fotoshoot boekt, ben je zeker van je zaak! We rekenen namelijk geen reiskosten binnen jouw regio (25km)! Wanneer de fotoshoot niet om de hoek is en de fotograaf moet reizen, dan worden deze kosten automatisch verrekend in de all-in prijs die jij voor je ziet. Je komt bij Happix dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

Speciaal voor jou hebben wij alle categorieën op een rijtje gezet. Wij weten dat het lastig kan zijn om een fotoshoot te kiezen. Het belangrijkste is dat jij blij wordt van mooie foto’s en dat je deze aan de wereld wilt laten zien. Vind je het lastig om een keuze te maken of wil je tips over welke shoot het beste bij jou past? Dan kun je Happix altijd bereiken via de klantenservice, wij helpen je graag!

Per stad


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.