Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Flevoland
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Flevoland? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Flevoland? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Flevoland is een nieuwe provincie van Nederland, niet vreemd dus dat de populairste gebouwen nieuwbouw zijn. Met veel nieuwbouw kun je alle kanten op. Denk aan mooie achtergronden voor portretfoto’s of juist voor architectuurfotografie.

Wil je liever de natuur opzoeken? Dan zit je in in de jongste provincie Flevoland goed. Je hebt naast de Flevopolder ook nog eens de Oostvaardersplassen. Natuur genoeg!

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Flevoland en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Flevoland wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Flevoland

Vind de fotograaf in Flevoland die bij jou past

Fotograaf Flevoland? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Flevoland in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Flevoland en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Flevoland.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Flevoland weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Flevoland te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Flevoland?

De prijs van je fotoshoot in Flevoland hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Flevoland kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Flevoland: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Flevoland: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Flevoland: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Flevoland via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken