Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Bussum
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Bussum? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Bussum? Het is een geweldige plek om foto’s te maken. Vooral voor mooie shoots in de natuur kun je terecht in Bussum, zoals in het Bilderdijkpark!

Collage van particuliere soorten fotografie

Bussum is een plaats in Noord-Holland, in regio Het Gooi. Ze vermoeden dat de naam afgeleid is van Bos-hem, wat "huis in het bos" betekent. De plaats heeft verschillende beschermde dorpsgezichten, zoals wijken Het Spiegel en Brediuskwartier. 

Er zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden in Bussum, met name een aantal prachtige kerken. Zo kun je de neogotische basiliek Sint-Vitus bewonderen, de Koepelkerk en de Wilhelminakerk. Verder kun je in westelijke villawijk Het Spiegelwijk een duidelijk beeld krijgen van een Gooise villawijk uit de periode 1875 - 1940. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Bussum en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Bussum wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Bussum

Vind de fotograaf in Bussum die bij jou past

Fotograaf Bussum? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Bussum in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Bussum en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Bussum.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Bussum weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Bussum te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Bussum?

De prijs van je fotoshoot in Bussum hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Bussum kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Bussum: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Bussum: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Bussum: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Bussum via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken