Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Hilversum
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Hilversum? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Hilversum? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Het meest kenmerkende aspect aan de stad is dat het veel nationale omroepbedrijven huisvest en daardoor de 'mediastad' wordt genoemd in de volksmond. Omroepbedrijven als RTL, NOS en Talpa zijn allemaal op het daarvoor bestemde mediapark te vinden. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Naast de nationale omroepbedrijven en enorme studio's is het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid ook te vinden op het mediapark. Dit is een museum waarin het audiovisueel archief van Nederland tentoon wordt gesteld en waarschijnlijk het mooiste gebouw van heel de stad. 

Er zijn ook veel groene parken en tuinen te vinden in de stad, die stuk voor stuk erg populair zijn. Zo laten ze hun camera zeker niet thuis als ze naar de Dr. Costerustuin gaan, of de botanische tuin Pinetum Blijdestijn bezoeken. Absoluut geschikte plekken voor een fotoshoot. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Hilversum en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Hilversum wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Hilversum

Vind de fotograaf in Hilversum die bij jou past

Fotograaf Hilversum? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Hilversum in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Hilversum en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Hilversum.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Hilversum weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Hilversum te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Hilversum?

De prijs van je fotoshoot in Hilversum hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Hilversum kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Hilversum: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Hilversum: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Hilversum: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Hilversum via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken