Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Den Helder
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Den Helder? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Den Helder? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Het is de belangrijkste marinebasis van Nederland. Niet gek dat er vele mariniers in de stad wonen. De stad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden die met deze marine te maken hebben. Een deel van Den Helder is beschermd stadsgezicht. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Breng een bezoek aan De Nieuwe Kerk, het Onze-Lieve-Vrouw-Onbevlekt-Ontvangenkerk en de Driemasterkerk. Naast de kerken heeft Den Helder de allereerste Ganesh tempel van Europa gebouwd in 2013 en heeft de stad de hoogste gietijzeren vuurtoren van Europa. De toren is 63,45 meter lang en heet in de volksmond Lange Jaap. 

In het centrum van Den Helder kun je Hortus Overzee vinden. In het Timorpark kun je ook een muziekkoepel vinden, een interssant uitzicht! Andere parken in de gemeente zijn Quelderduin, het Rehorstpark en het Schooterduinpark. Dus genoeg natuur voor de mooiste fotoshoots!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Den Helder en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Den Helder wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Den Helder

Vind de fotograaf in Den Helder die bij jou past

Fotograaf Den Helder? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Den Helder in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Den Helder en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Den Helder.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Den Helder weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Den Helder te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Den Helder?

De prijs van je fotoshoot in Den Helder hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Den Helder kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Den Helder: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Den Helder: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Den Helder: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Den Helder via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken