Een fotograaf in Purmerend boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Purmerend boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Purmerend


Studio fotoshoot

In Purmerend

Al voor €333

Fotograaf J R

Kinder fotoshoot

In Edam

Al voor €129

Fotograaf Elise

Bruids fotoshoot

In Broek-in-waterland

Al voor €350

Fotograaf Eiko

Kinder fotoshoot

In De-rijp

Al voor €35

Fotograaf Marijke

Architectuur fotoshoot

In Graft

Al voor €1271

Fotograaf Marco

Tuin & Botanische fotoshoot

In Zaandam

Al voor €478

Fotograaf René

Purmerend is een prachtige stad, gelegen in de gelijknamige gemeente vlak boven Amsterdam. De stad telt zo'n 80.000 inwoners en dankt zijn naam aan het feit dat het aan het einde van Purmer ligt. Naast de kenmerkende binnenstad is er ook voor natuurfotografen veel te beleven in en rond de stad.

Purmerend kent een prachtig oud-Hollandse binnenstad. Er staan genoeg gebouwen en huizen op de lijst van rijksmonumenten en dat is niet voor niks. Loop je door de binnenstad, dan zie je niks anders dan statige oude herenhuizen met prachtige punt-, klok- of lijstgevels. Ga bijvoorbeeld eens naar de Bierkade of naar de Padjedijk en kijk je ogen uit! Maar ook de Lutherse kerk of de Sint-Nicolaaskerk zijn gebouwen om niet te vergeten. Er zijn tal van plekken in Purmerend die geschikt zijn voor prachtige fotografie!

Ook voor landschapsfotografie of natuurfotografie kun je in Purmerend terecht. Zo ligt Purmerend vlakbij het Markermeer waar je als fotograaf prachtige plaatjes kunt schieten, zowel van de natuur als van de watersport. Daarbij is Purmerend omringd door een typisch Nederlands polderlandschap. Purmerend ligt bij het Purmerbos, waar fotografen graag naartoe gaan om mooie natuurshoots te maken. Naast deze bekende locaties zijn er ook nog genoeg onontdekte locaties in Purmerend. Deze locaties weten de lokale fotografen zeker te vinden, vraag het zeker na!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.