Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Volendam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Volendam? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Volendam? Het dorp staat onder meer bekend om zijn fraaie haven, de vishandel, het authentieke Nederlandse karakter en de klederdracht. Een fantastische plek om mooie foto’s te laten maken.

Dit eeuwenoude dorp ligt aan het Markermeer en stond ooit via de Zuiderzee in verbinding met de Noordzee. Vanwege de gunstige ligging aan het water kende het dorp veel vissers. In tegenstelling tot de rest van Noord-Holland was Volendam grotendeels katholiek. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Dat was niet het enige waarin de Volendammers afweken van de rest, ze hadden ook hun eigen klederdracht en dialect, het Volendams. Tegenwoordig komen toeristen nog steeds voor de foto in volendammer klederdracht, maar ook voor de fraaie vissershuisjes en leuke souvenirwinkels. 

Volendam is ook bekend om zijn muzikale inwoners: Volendam heeft verschillende bekende artiesten en ook de ‘palingsound’ voortgebracht. En vergeet, als je Volendam bezoekt, niet om een broodje gerookte paling te eten!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Rondwandelen is de beste manier om Volendam te ontdekken, bijvoorbeeld over de Dijk of door Het Doolhof. Alle fotografen in de regio van Volendam kunnen je echter de mooiste foto plekken laten zien. 

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Volendam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Volendam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Volendam

Vind de fotograaf in Volendam die bij jou past

Fotograaf Volendam? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Volendam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Volendam en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Volendam.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Volendam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Volendam te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Volendam?

De prijs van je fotoshoot in Volendam hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Volendam kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Volendam: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Volendam: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Volendam: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Volendam via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken