Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Hoorn
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Hoorn

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Hoorn? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. In Hoorn bevinden zich meer dan 200 gevelstenen, waardoor de stad een unieke uitstraling krijgt.

In de stad zijn genoeg bezienswaardigheden te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie Hoornse Waag, de Hoofdtoren of de Oosterpoort? Naast deze statige gebouwen kent Hoorn ook prachtige kerken, zoals de Sint Antoniuskerk of Oosterkerk. 

Hoorn ligt via het Hoornse Hop in Noord-Holland direct aan het Markermeer. Iedereen in de omgeving is bekend met de Bontekoerace, een zeilwedstrijd voor charterschepen en traditionele vissersboten.

Alle fotografen in de regio van Hoorn weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Hoorn en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Hoorn wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Hoorn

Vind de fotograaf in Hoorn die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Hoorn in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Hoorn die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Hoorn? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken