Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Hoorn
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Hoorn? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Hoorn? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. In Hoorn bevinden zich meer dan 200 gevelstenen, waardoor de stad een unieke uitstraling krijgt.

Collage van particuliere soorten fotografie

In de stad zijn genoeg bezienswaardigheden te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie Hoornse Waag, de Hoofdtoren of de Oosterpoort? Naast deze statige gebouwen kent Hoorn ook prachtige kerken, zoals de Sint Antoniuskerk of Oosterkerk. 

Hoorn ligt via het Hoornse Hop in Noord-Holland direct aan het Markermeer. Iedereen in de omgeving is bekend met de Bontekoerace, een zeilwedstrijd voor charterschepen en traditionele vissersboten.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Hoorn en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Hoorn wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Hoorn

Vind de fotograaf in Hoorn die bij jou past

Fotograaf Hoorn? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Hoorn in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Hoorn en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Hoorn.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Hoorn weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Hoorn te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Hoorn

Wat kost fotografie in Hoorn?

De prijs van je fotoshoot in Hoorn hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Hoorn kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Hoorn: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Hoorn: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Hoorn: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Hoorn via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Hoorn?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Hoorn is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Hoorn?

Kies eerst Hoorn als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Hoorn die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken