Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Hoofddorp
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Hoofddorp? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Hoofddorp? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

Er zijn veel kantoren te vinden, als je met de trein langs raast zul je ook niks anders vinden dan kantoorpanden. Maar dit geeft wel een vertekend beeld van de stad. Er zijn een aantal bezienswaardigheden die heel geschikt zijn voor fotoshoot. 

Zo heb je het Beursplein, een romantische locatie die niet misstaat bij verschillende fotoshoots. Het Polderhuis is een prachtig oud pand die direct sfeer geeft aan de foto's. De plaats is vrij jong, daarom zijn er weinig historische gebouwen aanwezig. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Ook zijn er diverse rijksmonumenten aanwezig. Zo heb je molen De Eersteling, De Witte Boerderij, Het Oude Raadhuis (doet nu dienst als theater) en Het Kantongerecht. 

Voor natuur kun je ook terecht in Hoofddorp. Zo heb je de wilde plantentuin De Heimanshof, hier heb je wilde planten, insecten en vogels in hun natuurlijk leefomgeving. De tuin is 1 hectare groot en biedt een grote diversiteit aan achtergronden. 

Het oudste park in Hoofddorp is Het Wandelbos, hier vinden elk jaar grote evenementen plaats. Iets meer ten zuiden van de plaats kun je de Toolenburger Plas vinden. Dit recreatiegebied heeft zowel een meer, stranden, wandelpaden en een bos. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Hoofddorp en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Hoofddorp wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Hoofddorp

Vind de fotograaf in Hoofddorp die bij jou past

Fotograaf Hoofddorp? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Hoofddorp in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Hoofddorp en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Hoofddorp.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Hoofddorp weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Hoofddorp te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Hoofddorp?

De prijs van je fotoshoot in Hoofddorp hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Hoofddorp kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Hoofddorp: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Hoofddorp: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Hoofddorp: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Hoofddorp via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken