Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je trouwfotograaf fotograaf in Den Haag
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Trouwfotograaf Den Haag? Vergelijk hier alle trouwfotografen

Op zoek naar trouwfotografie in Den Haag? We vroegen fotograaf Marcel om een mooie inkijk in Den Haag. Hij vertelde natuurlijk graag iets over zijn favoriete stad.

“In de top 10 van meest bezongen steden staat New York waarschijnlijk bovenaan. Maar Den Haag verdient zeker een plek in de top 10! “Oh oh, Den Haag”, van Harry Klorkestein, is misschien wel de meest bekende hit die in aanmerking komt voor een top 10 notering. 

In dit liedje worden alle hoogtepunten bezongen die Den Haag te bieden heeft. Maar ja, dit liedje is al weer 20 jaar oud en sindsdien is Den Haag behoorlijk veranderd. Want Den Haag bruist als nooit tevoren en heeft inmiddels een enorme aantrekkingskracht op fotografen. De unieke skyline, die je overigens het best ziet vanaf de Hofvijver, is inmiddels een soort handelsmerk geworden. 

Het Strijkijzer, de Twee Tieten en het IJspaleis zijn begrippen geworden, want Hagenezen houden er van om hun cultureel erfgoed passende bijnamen te geven. Loop je vanaf de Hofvijver iets verder, de kom je op misschien wel het mooiste plein van Europa! 

Hotel des Indes, het Mauritshuis, De Gevangenpoort, Het Binnenhof en het Vredespaleis zijn wellicht de meest bekende fotospots. Maar vergeet vooral niet om een keer de Zeeheldenwijk in te lopen. Met stip is dit een van de meest trendy buurten van Den Haag.”

Alle trouwfotografen in de regio van Den Haag weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Den Haag en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen!

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor professionele trouwfotograaf via Happix?

Trouwfotograaf Den Haag? Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij het vinden van de fotograaf die het best bij jou past. 

Jullie trouwdatum staat in de agenda, je bereidt je voor op alle mooie momenten die komen gaan. Alle belangrijke momenten van de dag worden uitgestippeld, van het ja-woord tot het feest achteraf. En het plannen van een trouwfotograaf is een belangrijk onderdeel om deze dag perfect te maken. 

Happix heeft het grootste aanbod van trouwfotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een professionele fotograaf kunnen garanderen tijdens je huwelijk. Op onze website kan je jouw fotograaf direct boeken met 100% garantie.

Verschillende fotografen en verschillende stijlen. Je hoeft alleen te bedenken wat jullie mooi vinden, is dat groots, kleurrijk, modern, klassiek? We maken het vergelijken van alle fotografen daarna makkelijk voor je.

De fotografen worden overzichtelijk naast elkaar gezet op basis van prijs, portfolio en achtergrond. Zo kies je eenvoudig een fotograaf die het beste bij jullie past. We maken graag tijd vrij voor vragen, dus neem gerust contact met ons op.

Ben je vooral informatie aan het verzamelen? Lees dan ook eens deze blog: 10 Do's en Don'ts voor mooie trouwfoto's op je trouwdag.

Waarom een professionele fotograaf voor trouwen in Den Haag?

Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen in je leven. Deze dag vliegt zo voorbij. Het is belangrijk dat deze dag en jullie verhaal zo goed mogelijk vastgelegd wordt. Deze momenten krijg je nooit meer terug. 

Een professionele trouwfotograaf is in staat om alle mooie momenten vast te leggen. Ze worden vastgelegd zonder dat je er naar om hoeft te kijken. De kwaliteit van de foto's is altijd goed en de fotograaf loopt niet in de weg.

Met een goedkope trouwfotograaf heb je deze garantie niet. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Vergelijk en kies dan verschillende fotografen uit op basis van stijl. Kies niet de goedkoopste of de duurste maar ga voor de gemiddelde prijs per uur.

We snappen goed dat de trouwdag zelf al één grote investering is en veel geld kost. Je trouwfoto's zijn echter één van de weinige tastbare dingen die je overhoudt aan jullie trouwdag. Zorg dat je fotograaf er een voldoende aantal uur bij is. Zo kun je op alles terug kijken.

Hoe dan ook: wanneer jullie een professionele fotograaf kiezen, worden jullie trouw foto’s super mooi.

3 tips voor het kiezen van jouw trouw fotograaf in Den Haag

  • Bedenk wat voor soort foto's jullie willen. Zijn dat sfeerfoto's, foto's van de gasten, overzichtsfoto's of juist detailfoto's? Kijk bij welke fotograaf je dat type foto's het mooiste vindt. Zolang je de stijl de van fotograaf mooi vindt, zul je jouw foto's ook mooi vinden.
  • Kies een trouwfotograaf op basis van zijn/haar eerdere werk. Dat betekent niet alleen het portfolio maar ook de reviews.
  • Trouwfotograaf Den Haag? Kies een fotograaf die niet helemaal van de andere kant van het land moet komen. Hoe dichter je fotograaf bij je woont. Hoe groter de kans is dat je fotograaf al eens op dezelfde locatie foto's heeft gemaakt. Het werkgebied van een trouwfotograaf is doorgaans echter vrij groot.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je trouwfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen in Den Haag