Leg jouw dierbaarste herinneringen en momenten vast. Valt er iets te vieren of willen jullie gewoon graag een mooie foto van de familie? Familiefotografie kan altijd. Deze foto’s krijgen vaak een mooi plekje in huis.

Wist je dat er families zijn die jaarlijks een professionele fotoshoot houden? Door deze foto’s op een rij te leggen kun je precies zien wat en wie er veranderd zijn. Misschien niet direct na een jaar, maar na een aantal jaren zie je vast en zeker verschil! Ga jij voor de studio, een locatie naar keuze of gewoon thuis? Wij geven je graag een aantal leuke fotoshoot ideeën van familiefotografie om je op weg te helpen!

1. Alle kleintjes op een rij

Zijn ze niet schattig? Zet de kleintjes met elkaar op de foto. Leuk voor nu en nog leuker voor later! Hopelijk hebben ze over 10 jaar nog steeds van die pretgezichtjes. Lees hier meer over kinderfotografie.

Gezinsfoto door fotograaf Anne Jacobs

Foto van fotograaf Anne Jacobs

2. Als twee druppels...

Met de hele familie of samen op de foto? Dat is nou juist zo handig aan familiefotografie. Aangezien de hele familie toch al bij elkaar is, kun je net zo goed foto’s maken in verschillende opstellingen. Wil je nog graag een foto samen met je moeder, vader, broer of oma? Je hoeft niet te kiezen! Grijp het moment met beide handen aan.

Gezinsfoto door fotograaf Sandra Warnier

Gezinsfoto door fotograaf Sandra Warnier

Gezinsfoto door fotograaf Sandra Warnier

Foto's van fotograaf Sandra Warnier

3. Geniet van elkaar

Door de zenuwen kan het voorkomen dat je vergeet te genieten van het moment. Las een pauze in, speel met de kids en probeer te ontspannen. Wanneer je dan weer aan de slag gaat merk je dat je jezelf makkelijker laat fotograferen en dat je meer van het moment én van elkaar geniet!

4. Een bijzonder moment

Wanneer je zwanger bent wilt je dit met iedereen delen! En zeker ook met je familie. Hoe mooi is het om zwangerschapsfotografie samen met je familie te doen? Deel met de wereld hoe trots jullie zijn op het aankomende, nieuwe familielid!

5. In het bos

Ga het bos in! Het zorgt voor een rustige achtergrond voor de mooiste foto's. Wil je alleen je gezinnetje op de foto hebben of juist de hele familie? Buiten maakt het niet uit, er is voldoende ruimte om een prachtige familiefoto te maken!

Gezinsfoto door fotograaf Mirna Tiele

Foto van fotograaf Mirna Tiele

Wil je na deze leuke fotoshoot ideeën nu ook je eigen fotoshoot? Of heb je zelf een leuk idee gekregen? Vergelijk dan de verschillende professionele familiefotografen van Happix en vind er eentje die bij jullie past!

Een familie fotoshoot cadeau doen?

Een blijvende herinnering is het mooiste kado om te geven én te krijgen. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een prachtig gebaar met een nog mooier resultaat.

Het maakt niet uit waar je woont of welke stijl je mooi vindt, want tussen onze 1275+ fotografen in heel Nederland en 32 soorten fotoshoots is er altijd voldoende keuze. Het is meer dan een unieke ervaring, want van foto’s kun je nog lang genieten!

Hoe werkt het Fotoshoot kado?

Je kiest zelf het tarief dat je wilt besteden en hoeveel kadobonnen je wilt. Na het invullen van je eigen gegevens wordt de kadobon naar jouw mail verzonden. Waarom? Zo weet je zeker dat je het kado ontvangt en je zelf kunt kiezen wanneer je de kadobon verzend!

Het Fotoshoot kado is gratis te personaliseren met jouw eigen tekst. Laat zien hoeveel je om jouw moeder geeft en zet haar in het zonnetje. Laat haar ook kiezen wat voor fotoshoot ze wilt en met wie. Het fijne is dat ze hier heel erg veel opties voor open heeft omdat het Fotoshoot kado geheel vrij is van keuze na de aankoop!

Als tip, om het helemaal een perfecte kado te geven: je kunt een fotoboek maken met alle leuke foto’s van de shoot, zo blijven de herinneringen altijd bij haar. De fotoboek kun nog personaliseren door middel van versieringen. Dit zorgt voor een uniek aspect aan het fotoboek!