Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke familie fotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Familie fotoshoot Rotterdam? Vergelijk hier alle familiefotografen

Familiefoto’s in Rotterdam worden vaak cadeau gegeven. Een speciale gelegenheid die je met een spontane foto van jouw familie kan vastleggen. Je familie is het altijd waard om te vereeuwigen door middel van een familie fotoshoot.

De fotoshoot familie draait om jou en je familie. Je hele familie of een klein gezinnetje: het maakt niet uit. Deze fotoshoots worden regelmatig gehouden tijdens familie dagen of weekenden. Wanneer er iemand jarig is, bij een jubileum of een bruiloft zijn geliefde momenten.

Tijdens de familieshoot is er ook vaak de mogelijkheid om een foto te maken van een stel of juist alleen een portret van jou. Familiefotografie en portret fotografie worden regelmatig gecombineerd. Iedereen is in vol ornaat gekleed en ziet er mooi uit. Dan laat je makkelijker een portretfoto te maken.

Vaak is het probleem om één grote groep hetzelfde te laten doen op hetzelfde moment. Spreek van te voren dan ook goed af onderling wat de bedoeling is van de shoot en waar de foto’s voor zijn. Zo creëer je helderheid en weet iedereen wat ze kunnen verwachten.

Ook qua kleding is het fijn eenheid uit te stralen. Je hoeft niet allemaal precies hetzelfde eruit te zien, maar een thema of een kleur waar iedereen zich aan kan houden, scheelt al een hoop. Een beetje eenheid zorgt uiteindelijk voor de mooiste foto’s.

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Zoek je een professionele familie fotograaf in Rotterdam?

Familie fotoshoot Rotterdam? Vaak heb je een dag of weekend gepland en ben je op zoek naar een fotograaf die een familiefoto kan maken op locatie. Of je wilt gewoon weer is een familieportret laten maken omdat het zo lang geleden is.

Happix heeft het grootste aanbod van familie fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou echt een professionele fotograaf voor je familie fotoshoot kunnen garanderen. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er voldoende keuze.

Hoe werkt het? Kies familie fotoshoot Rotterdam als soort fotografie en locatie. Happix toont jou elke professionele familie fotograaf in de omgeving. Familie fotografen Rotterdam kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Je kan de zoekresultaten nog verder verfijnen door een specifieke fotoshoot te selecteren. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

5 kledingtips voor familie fotografie

Niks is er zo lastig als de juiste kleding tijdens een shoot met meerdere mensen. Het moet bij elkaar passen, maar niet hetzelfde zijn. Daarom hebben wij hieronder vijf tips op een rijtje gezet. Hiermee maken we het jou een stuk makkelijker om je over de kledingcrisis heen te helpen.

  • Houd het basic en beperk printjes, hierdoor wordt het eindresultaat spontaner en staat de familie centraal en niet de aankleding.
  • Familie fotoshoot Amsterdam? Houd rekening of er een goede achtergrond is als je een familie fotoshoot op locatie doet. Worden de foto's gemaakt in het bos of bijvoorbeeld in een studio?
  • Houd rekening met elkaar. Stem de kleuren op elkaar af, maar niet hetzelfde.
  • Lukt dit niet helemaal? Zorg ervoor dat er niet meer dan drie kleuren gebruikt worden en dat deze niet met elkaar 'vloeken'.
  • Neem een extra setje kleding mee, zodat je achteraf meer keuze hebt in de foto's.

Er zijn natuurlijk verschillende momenten die prachtig zijn om vast te leggen. Samen met je broers en zussen op de foto of een grote familie foto waar opa en oma ook op staan. Voor verschillende voorbeelden kan je de blog: Leg jouw dierbare herinneringen vast met een familie foto! lezen.

Wat kost een familie fotoshoot in Rotterdam?

De prijzen per familie fotograaf Rotterdam kunnen flink verschillen. De kosten van een familie fotoshoot zijn gemiddeld €200,-. Wil je alleen een fotoshoot voor 2 of 3 personen? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot in Rotterdam voor €125,-. Wil je juist een fotoshoot voor 7 of meer personen? Dan valt het tarief wat hoger uit.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw familie fotoshoot Rotterdam via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je familie fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook