We selecteerden tien leuke foto’s waar je alleen maar blij van kan worden. Een familie fotoshoot is altijd leuk. Alleen willen we ook wel eens iets anders dan gewoon een selfie of een familieportret. Het kan wel wat creatiever. Wil je dus uitpakken met een fotograaf neem deze tips dan mee en krijg de fotoshoot van je dromen.

Wat dacht je van een originele aankondiging voor de nieuwe baby? Of een foto van een foto van een foto. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar met de 10 onderstaande ideeën heb je binnen mum van tijd een creatieve, te gekke familiefoto te pakken. Inspiratie genoeg.

Gezinsfoto door fotograaf Yuri Derks

Foto van fotograaf Yuri Derks

Gezinsfoto door fotograaf Urte Baranauskaite

Foto van fotograaf Urte Baranauskaite

Gezinsfoto door fotograaf Nathalie Joan Limon

Foto van fotograaf Nathalie Joan Limon

Gezinsfoto door fotograaf Len Land

Foto van fotograaf Len Land

Gezinsfoto door fotograaf Ineke Boeter

Foto van fotograaf Ineke Boeter

Gezinsfoto door fotograaf Mirna Tiele

Foto van fotograaf Mirna Tiele

Gezinsfoto door fotograaf Niels Schenk

Foto van fotograaf Niels Schenk

Gezinsfoto door fotograaf Henk Racké

Foto van fotograaf Henk Racké

Gezinsfoto door fotograaf Ilse Zomerman

Foto van fotograaf Ilse Zomerman

Gezinsfoto door fotograaf Maarten de Kok

Foto van fotograaf Maarten de Kok

Laat zelf ook zulke leuke familiefoto's maken

Nu je kinderen of misschien wel kleinkinderen nog klein zijn, vliegt de tijd en gaan ze voor je het weet al naar de middelbare school. Een mooi moment om door een professionele fotograaf vast te leggen. Of dit nou met z’n vieren is of met z’n tienen, Familieshoot zorgt voor kwalitatief hoogwaardige foto’s waar je met een glimlach op terug zal kijken. 

Een fotoshoot met familie is tevens een leuk idee om als cadeau te geven. Het is een cadeau waar lang op teruggekeken kan worden én ook nog eens erg leuk is om te doen. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat iedereen op z’n gemak is tijdens het maken van de foto’s. Dit resultaat in spontane gezellige foto’s.

Waarom een familie fotoshoot bij Happix?

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle leuke foto's van fotografen in jouw omgeving. Als je zelf op zoek gaat naar een fotograaf, zet je vaak meerdere tabbladen op internet open. Je gaat van de ene website naar de andere en probeert tarieven en foto’s te vergelijken. Maar er zijn zoveel zoekresultaten dat je het overzicht kwijt bent en uren kunt blijven vergelijken! Door eenvoudig te kunnen vergelijken vind je snel de fotograaf voor jouw leuke foto met je familie.