Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke event fotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Event fotograaf Rotterdam? Vergelijk hier alle eventfotografen

Het is een ferme uitdaging om een feestende menigte of een grote locatie goed te fotograferen. Het vergt kennis en speciale vaardigheden van een ervaren eventfotografie fotograaf om de sfeer goed vast te leggen.

Voor je het weet is je evenement, concert of theater voorstelling voorbij. Daarom is de fotograaf dynamisch, sociaal en weet hij of zij de juiste momenten vast te leggen. Door mensen en locaties vast te leggen door een professionele fotograaf valt de sfeer gemakkelijker te herinneren.

Wordt er een bedrijfsfeest op de zaak vastgelegd of een studentenfeest in een club? Zorg dat jouw evenementenfotograaf aansluit bij je doelgroep. Hij of zij speelt een belangrijke rol in het contact maken en vastleggen van de doelgroep tijdens jouw evenement.

Communiceer je wensen naar de fotograaf. Leg uit wat jij relevant vindt en wat de cruciale momenten zijn. Elk feest is anders en het is belangrijk dat jij uiteindelijk blij wordt van de foto’s van je evenement.

Denk ook goed na of je bijvoorbeeld een overview wilt van het feest, of juist close ups van de gasten. Goed om aan te geven is waar de foto’s voor bedoeld zijn. Versterken ze website, is het voor promotie materiaal of zijn ze juist voor social media?

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Waarom je event fotograaf in Rotterdam kiezen via Happix?

Event fotograaf Rotterdam? Happix heeft het grootste aanbod event fotografen. Of het nu gaat om een fotoshoot bij een jubileum, bedrijfsfeest of festival. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze.

Hoe werkt het? Kies event fotograaf Rotterdam als soort fotografie en locatie. Happix toont jou elke professionele event fotograaf in de omgeving. Event fotografen Rotterdam kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. Je kan de zoekresultaten nog verder verfijnen door een specifieke fotoshoot te selecteren. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio. Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

5 zaken om te bespreken met je event fotograaf

  • Geef de fotograaf een draaiboek van de dag/avond en kies de belangrijkste gebeurtenissen.
  • Wil je alleen feestende mensen of ook een hardwerkende crew op de foto?
  • Wat is de gewenste levertijd van de foto’s? Heeft het haast of kan het juist nog even wachten?
  • Als er een dresscode is dit handig om te communiceren met de fotograaf. Zo valt deze niet uit de toon.
  • Belangrijk is om te weten waar de rechten van de foto’s liggen, bespreek dit.

Wat kost een evenementen fotograaf in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een evenementen fotograaf Rotterdam zijn gemiddeld €525,-. Heb je alleen een reportage van 1 uur nodig? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €150,-. Heb je juist een reportage van 5 uur of langer nodig? Dan valt het tarief wat hoger uit.

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €925,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten voor event fotografie Rotterdam worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw event fotograaf Rotterdam via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je event fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook