Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke geboortefotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Geboortefotografie Rotterdam? Vergelijk hier alle geboortefotografen

Ben jij op zoek naar de juiste fotograaf in Rotterdam voor jouw geboortefotografie? De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders en moois en stipt één van de meest memorabele momenten in je leven. Op Happix kun je gemakkelijk en snel de juiste fotograaf vinden die aanwezig kan zijn bij de bevalling. De fotograaf is 24 uur per dag beschikbaar om prachtige foto’s te maken tijdens de bevalling.

Een fotoreportage van de geboorte zorgt ervoor dat jij later met je partner en kindje kunt terugkijken op het begin van zijn of haar leven. De geboortefotograaf kan thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum op de achtergrond aanwezig zijn om dit intieme moment vast te leggen. Zeker voor de aanstaande moeder is het belangrijk dat zij op haar gemak is tijdens het fotograferen tijdens de geboorte en dat zij zelf kan bepalen wat wel en niet in beeld komt.

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Op zoek naar een geboorte fotograaf in Rotterdam?

Zoek je een stralende foto voor het geboortekaartje? Wil je de familiefoto's rond het kraambed vastleggen als een blijvende herinnering voor later? Een professionele fotograaf zal er alles aan doen om tijdens jouw meest bijzondere moment mooie foto’s te maken.

Tijdens het geven van nieuw leven zal de fotograaf ervoor zorgen dat jij een tastbare herinnering krijgt van een van de mooiste momenten van je leven. Laat de fotograaf al je zorgen ontnemen en zorg voor een mooi resultaat waar jij en je kind voor altijd op terug kunnen kijken.

Een fotograaf tijdens de bevalling kan raar aanvoelen. Iemand die je niet tot amper kent is aanwezig tijdens een heel belangrijk moment in je leven. Geboorte fotografen begrijpen dat en weten er daarom altijd voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het spontane geboorte foto's worden.

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Met onze overzichtelijke zoekpagina kun jij gemakkelijk fotografen vergelijken op de zaken die belangrijk voor je zijn.

Hoe werkt het? Vul Rotterdam in als locatie en selecteer de Geboorte fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de buurt van Rotterdam. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten

4 tips voor geboorte fotografie

  1. Ga voor een professionele geboortefotograaf. Deze loopt jullie en het medisch personeel namelijk niet in de weg tijdens de geboorte van jullie baby.
  2. Bekijk het portfolio van verschillende geboortefotografen, want elke fotograaf heeft een eigen stijl.
  3. Houd rekening met de woonplaats van een geboortefotograaf. Als de bevalling snel gaat, wil je wel dat de fotograaf op tijd komt.
  4. Maak kennis met de geboortefotograaf. Zowel vanuit jullie kant als vanuit de kant van de fotograaf moet er een klik zijn. Vanaf het moment dat je gaat bevallen wil je zo min mogelijk bezig zijn met de fotograaf. Daarom is het belangrijk dat je hem/haar vertrouwd.

Alle geboorte fotografen in de buurt van Rotterdam weten echter nog veel meer goede tips. Vraag het maar eens na wanneer jullie de details van de geboorte fotoshoot bespreken. Je geboorte wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen over geboorte fotografie in Rotterdam

Wat kost geboorte fotografie in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van geboorte fotografie in Rotterdam zijn gemiddeld €825,-. Dit is het gemiddelde maatwerk tarief per dag. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn.

Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom geboortefoto's in Rotterdam laten maken?

De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders en moois en stipt één van de meest memorabele momenten in je leven. Een fotoreportage van de geboorte zorgt ervoor dat jij later met je partner en kindje kunt terugkijken op het begin van zijn of haar leven.

Hoe werkt een geboorte fotoshoot in Rotterdam?

De fotograaf is 24 uur per dag beschikbaar om prachtige foto’s te maken tijdens de bevalling. De geboortefotograaf kan thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum op de achtergrond aanwezig zijn om dit intieme moment vast te leggen.

Wie is de beste geboorte fotograaf in Rotterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van geboorte fotografen in de buurt van Rotterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type geboorte foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je geboortefotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook