Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke trouwfotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Bruidsfotografie Rotterdam? Vergelijk hier alle bruidsfotografen

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam? Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, is een stad waarin je jezelf makkelijk kwijt kunt raken. Niet alleen door de grootte, maar ook door de diversiteit. Je kan er overal wel een prachtige foto maken.

Hoewel de stad in de Tweede Wereldoorlog zwaar gebombardeerd is, zijn er gelukkig nog aardig wat historische gebouwen overgebleven. Daarbij is er veel moois bijgekomen in de laatste jaren. Ideaal voor fotografie dus en enorm toplocaties voor jouw fotoshoot!

Ook kun je Rotterdam prachtig bekijken en fotograferen vanaf één van de Spido rondvaartboten, die om het half uur vertrekken vanuit de parkhavens. Deze boten nemen je mee over de Maas, onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door. 

Rotterdam heeft de laatste jaren veel gedaan qua stadsontwikkeling. Dit zie je terug in projecten als het Centraal Station en natuurlijk de Markthal. Vergeet ook de nabij gelegen kubuswoningen niet en de architectuur in het oude westen. Genoeg locaties om een mooie plaat vast te leggen tijdens jouw fotoshoot, of dit nu industrieel of romantisch is. 

Alle fotografen in de regio van Rotterdam weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Rotterdam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen!

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Waarom een bruidsfotograaf in Rotterdam kiezen via Happix?

Alle belangrijke momenten van de dag worden uitgestippeld, van het ja-woord tot het feest achteraf. Je wilt al die vluchtige unieke momenten natuurlijk niet vergeten. Het is natuurlijk geen dag die je snel overdoet.

Het boeken van een bruidsfotograaf is daarom een belangrijk onderdeel om deze dag perfect te maken. Wij zijn het enige platform dat jou professionele fotografie kan garanderen tijdens je bruiloft. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Kies bruidsfotograaf Rotterdam als soort fotografie en locatie. Happix toont jou elke professionele bruidsfotograaf in de regio. Bruidsfotografen Rotterdam kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je bruidsfotograaf Rotterdam, bruidsfotografie en de beste tips en tricks.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle bruidsfotografen in Rotterdam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Waarom een professionele bruidsreportage laten maken?

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen in je leven. Deze dag vliegt zo voorbij. Het is belangrijk dat deze dag perfect vastgelegd wordt, want deze momenten krijg je nooit meer terug. Er zijn een aantal redenen waarom een professionele bruidsreportage het verschil kan maken.

De spontane, creatieve en stijlvolle foto’s geven goed weer hoe jullie dag eruit zag in een verhalende stijl. Jij staat in het middelpunt van de belangstelling, maar je familie en vrienden maken je feestje extra leuk. Elke hoek, beweging, lach, traan en dans wordt vastgelegd. Hierdoor krijg je naderhand prachtige beelden die niet alleen jouw bruiloft weergeven, maar ook de sfeer die er hing.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om buiten te trouwen, mits het weer dit toelaat natuurlijk. Dit is voor de bruidsfoto’s fantastisch, natuurlijk licht is namelijk het allermooist! Een fotograaf kijkt bijvoorbeeld van tevoren goed waar de zon staat tijdens de ceremonie. Het is voor niemand fijn om in de zon te moeten kijken; zowel voor het bruidspaar als voor de gasten is dat vervelend.

Je hebt geen last van een professionele bruiloft fotograaf Rotterdam. Het lijkt net of deze gewoon bij je gasten hoort. De fotograaf is volkomen gefocust om het beste beeld van jullie liefde weer te geven zonder dat jullie dit zelf doorhebben

Genoeg redenen om een bruidsreportage te laten maken! Heb je het gevoel dat dit toch niks voor jou is, maar wil je wel graag een fotograaf voor je bruiloft. Kijk dan eens naar alle bruidsfotografen Rotterdam.

Wat kost een bruidsreportage in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een bruidsfotograaf Rotterdam zijn gemiddeld €950,-. Wil je alleen een reportage van 2 uur? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €350,-. Wil je juist een reportage van 7 uur of langer? Dan valt het tarief wat hoger uit.

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €1975,-. Afhankelijk van het formaat van jouw bruidsfotografie Rotterdam opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw bruiloft fotograaf Rotterdam via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je trouwfotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook