Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke reportagefotograaf fotograaf in Rotterdam
past bij jou?

 • Vind de beste professionele fotograaf

 • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

 • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

 • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotoreportage Rotterdam? Vergelijk hier alle reportage fotografen

Wil je een fotoreportage maken waarin jij jouw verhaal kwijt kan? Je kunt een fotoreportage kiezen voor veel verschillende onderwerpen, het is namelijk een breed begrip met een nog breder aantal categorieën.

In het kort is een reportage fotografie een reeks foto’s die een verhaal uitbeelden waar geen woord over gezegd hoeft te worden. De foto’s spreken voor zich en het verhaal is snel helder en duidelijk voor degene die de reeks foto’s bekijkt. Het voordeel van een reportage is dat er meerdere fotografen aangewezen kunnen worden om de foto’s te maken. Ze vullen elkaar aan en weten goed van elkaar wie wat oppakt.

Foto reportages kunnen zowel in de studio in Rotterdam plaatsvinden als op locatie in Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een reportage van de verjaardag van je moeder, een bedrijfsevenement of een bruidsreportage.

Twijfel je of er een pakket is dat aansluit bij jouw wensen of bij de wensen van je organisatie? Dan kan het goed zijn dat een reportage beter geschikt is. Het gaat bij een foto reportage dan ook meer om het vastleggen van de gebeurtenissen van een moment dan om de grote hoeveelheid mensen aanwezig. Bijvoorbeeld een opening van een nieuw pand, een bedrijfsfeest of een open dag.

Een populaire vorm van een fotoreportage is bruidsreportage. Bij een bruidsreportage wordt de dag in de gehele verloop vastgelegd, maar regelmatig wordt aan de fotograaf gevraagd of de gasten een meer prominente rol mogen spelen in de foto’s. Het zijn immers ook familieleden en vrienden die speciaal voor het bruidspaar aanwezig zijn.

Meest gekozen fotografen in Rotterdam

Op zoek naar een fotoreportage in Rotterdam?

Wil je een fotoreportage in Rotterdam laten maken? Happix heeft het grootste aanbod van reportage fotografen. Wij zijn de enige die jou een reportage kunnen garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen maken wij gemakkelijk met handige en uitgebreide filteropties.

Hoe werkt het? Vul Rotterdam in als locatie en selecteer Fotoreportage. Happix toont jou elke professionele reportage fotograaf in de buurt van Rotterdam. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

10 snelle tips voor je fotoreportage

Wij hebben een lijstje voor je opgesteld waar jij rekening mee kunt houden als je een fotoreportage op wilt gaan zetten. Er zijn namelijk gigantisch veel mogelijkheden! Zoals eerder benoemd kan dit een bruidsreportage inhouden of juist een dagje weg met het gezin. Het is hoe dan ook een mooie herinnering aan een tijd die voorbij vliegt. De meeste fotoreportages vinden plaats op locatie, daar zijn deze tips dan ook op gebaseerd.

 • Kies voor een locatie die bij jou past. Ga niet voor industrieel terrein als je natuurliefhebber bent.
 • Zoek niet te ver, het kan net zo goed een locatie om de hoek zijn.
 • Vind je het lastig? Ga Google Maps af voor de mooiste verstopte parels.
 • Als de shoot buiten is, is het weersgevoelig. Houd rekening met de seizoenen.
 • Maak een mood board, een verzameling foto’s die jij fantastisch vindt voor jouw reportage.
 • Neem muziek mee. Je kunt je door deze muziek veel meer op je gemak voelen tijdens de reportage.
 • Vraag bij de fotograaf na wat voor make-up goed werkt in de gekozen setting.
 • Neem verschillende setjes kleding mee waar jij je helemaal comfortabel in voelt.
 • Wat je shoot ook is, accessories geven aan hoe jij bent en wat jouw passie is. Deel het!

Veelgestelde vragen over fotoreportages in Rotterdam

Wat kost een fotoreportage in Rotterdam?

De prijzen per fotograaf kunnen flink verschillen. De kosten van een fotoreportage in Rotterdam zijn gemiddeld €525,-. Wil je alleen een reportage van 2 uur? Dan heb je gemiddeld al een fotoshoot voor €250,-. Wil je juist dat je fotograaf meer dan 5 uur aanwezig is? Dan valt het tarief wat hoger uit.

Het gemiddelde maatwerk tarief per dag is €975,-. Afhankelijk van het formaat van jouw opdracht kan het tarief wat lager of hoger zijn. Hoe werkt maatwerk? Je vraagt altijd eerst een offerte aan. Je fotograaf geeft op basis van je omschrijving de tijdsduur en een tarief door. Je kan daarna met een vast tarief vooraf boeken.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt heb je achteraf nooit onverwachte kosten zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Waarom een professionele reportage in Rotterdam laten maken?

Twijfel je of er een soort fotografie is die aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor reportagefotografie omdat deze soort fotografie niet is afgekaderd tot een specifieke categorie. Het gaat hier puur om het maken van een reeks foto's die de hele gebeurtenis chronologisch vastleggen.

Hoe werkt een reportagefotoshoot in Rotterdam?

Foto reportages kunnen zowel in de studio in Rotterdam plaatsvinden als op een locatie in Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een reportage van de verjaardag van je moeder, een bedrijfsevenement of een bruidsreportage.

Wie is de beste reportagefotograaf in Rotterdam?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot is de fotograaf waarvan het portfolio jou gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Vergelijk alle portfolio's van reportage fotografen in Rotterdam. Kijk daarbij naar de stijl van de fotograaf en of deze het type reportage foto's maakt dat jij zoekt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je reportage fotoshoot vertrouwd online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotoshoots

Bekijk ook